(Nettavisen)

Fredag deler Sophie Elise Isachsen (28) et innlegg på Instagrams historiefunksjon der hun forklarer hva som skjedde da hun delte et innlegg som ble slettet etter kort tid.

Bildekarusellen har blitt heftig diskutert både i sosiale og tradisjonelle medier – der hun på et av bildene poserte med venninnen Nora Haukland (25) i et speil. I Hauklands hånd, i hjørnet av bildet, kunne man se en pose med hvitt innhold.

Les også: Dette er Sophie Elise-saken

Ingen av de to har kommentert hva som var i den lille posen, men spekulasjonene har vært mange.

«Jeg har ikke for vane å se spesielt nøye på bildene jeg legger ut. Jeg skulle poste en bildekarusell, slik jeg ofte gjør. Jeg markerte bare bilder – jeg trykket meg ikke inn på noen av bildene jeg postet. Jeg så på bildene, fra avstand, og valgte slik jeg pleier. Da jeg ble oppmerksom på bildet, ble det fjernet etter bare tre minutter», skriver Isachsen fredag formiddag.

– Vil ikke skje igjen

Enkelte har spekulert i om den kjente influenserens bildedeling var et slags PR-stunt, blant andre Kristin Gjelsvik (36), men dette hevder altså Isachsen at ikke var tilfellet.

«Publiseringen var uansett mitt ansvar, og noe slikt vil ikke skje igjen», skriver hun.

Videre skriver 28-åringen at hun ikke har ønsket å romantisere noe, uten å si konkret hva det er hun skal ha romantisert, og at hun er ekstremt lei seg for at det skjedde.

Les også: Kongehuset avkrefter rykter: – Åpenbart falskt

Sophie Elise Isachsen skriver også at hele situasjonen har vært en «solid wake up call» for henne, og at hun setter pris på alle de støttende meldingene hun har fått den siste tiden.

Avslutningsvis påpeker hun at det ikke er synd på henne, og at hun er lei seg overfor alle hun har skuffet.

Sophie Elise Isachsen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Ble diskutert i «Debatten»

Bildet Isachsen delte for snart to uker siden har fått flere konsekvenser. Blant annet har både Rema 1000 og Good for Me satt sine pågående samarbeid med influenseren på vent.

Les også: Danby Choi får trusler etter Sophie Elise-støtte

Podkastsamarbeidet med NRK har hun derimot fortsatt, noe flere reagerer på.

Den siste tiden har samarbeidet generert 3700 klager til Kringkastingsrådet, og torsdag kveld var saken tema i «Debatten» på NRK. Der stilte programleder Fredrik Solvang (45) sin egen sjef, NRK-sjefen Vibeke Furst Hagen, til veggs.

Isachsen selv var derimot ikke til stede i NRK-studioet.

Charlo Halvorsen, fungerende direktør i Marienlystdivisjonen, sier til Nettavisen at NRK ikke har hatt noe med Isachsens siste uttalelser å gjøre, og at de ikke har oppfordret henne til å si noe om det slettede innlegget.

– Dette er en sak som Sophie Elise ordner opp i selv, skriver han i en e-post til Nettavisen.