(Nettavisen)

Influenser Sophie Elise Isachsen (26) har de siste ukene vært i media ved en rekke tilfeller etter at hun først kunne avsløre at hun hadde kjøpt seg leilighet på Oslos vestkant til 13 millioner.

Bare dagen etter avslørte Harstad-jenta at hun og hennes mangeårige kjæreste Kasper Kristoffersen (26) hadde gått fra hverandre. I en følelsesladet video på hennes egen Youtube-kanal åpnet influenseren seg om livet, hvordan hun hadde hatt det på «Farmen Kjendis» og hva hun skulle gjøre videre.

- Jeg er singel, jeg skal flytte og selge dette fantastiske huset, og Karine jobber ikke for meg lenger, startet hun videoen med.

Les også: Kelly Clarkson må betale sin kommende eksmann nær to hundre tusen dollar i måneden

Siden videoen ble publisert har Isachsen vært aktiv i sosiale medier, og delt hyppig fra sin Norgesferie, utenlandsferie og livet.

Kjøpt seg luksusklokke

Torsdag kunne influenseren avsløre enda et luksuskjøp. Hun har nemlig gått til innkjøp av en «Rolex»-klokke.

«Er egentlig ikke en klokke-person i det hele tatt, men det føles fint å kjøpe noe som kan vare livet ut, gå i arv etc.» skriver hun til et bilde av klokken på Instagrams historiefunksjon.

I følge Rolex sine nettsider er den av modellen, Lady-Datejust til en verdi av 116.800 kroner.

Til Nettavisen skriver Isachsen i en tekstmelding at hun hadde tenkt på å kjøpe seg en Rolex i et par år, men at hun aldri klarte å bestemme seg for hvilken modell.

- Det er jo ikke så enkelt når prislappen er så stiv, men plutselig så jeg denne klokken på ferie og da ble det den.

Les også: Victoria Langfjell og Maiken Utsi får drapstrusler etter oppførselen på «Paradise Hotel»

2020 ble rekordår

Tidligere i juli kunne Nettavisen avsløre at Isachsen har tjent hele 11 millioner de to seneste årene.

Årsregnskapet viser at den profilerte og omdiskuterte influenseren klarte å øke omsetningen fra 6,9 millioner kroner i 2019 til 8,6 millioner i fjor.

Driftsresultatet bedret seg i perioden fra 4,86 millioner kroner til 6,2 millioner, det samme gjorde resultatet før skatt.

Les også: Sophie Elise åpner om bruddet i ny video: - Vi hadde våre utfordringer

Med andre ord har hun de to seneste årene tjent til sammen 11 millioner kroner før skatt. Halvparten av dette har hun tatt ut i utbytte, 2 millioner kroner for 2019 og hele 3,5 millioner for fjoråret.

Krevende år

Sophie Elise skriver i en SMS til Nettavisen at hun er fornøyd med fjorårstallene, spesielt som følge av at 2020 var et krevende år. Det ble brukt langt mindre penger på reklame.

«Jeg henger meg veldig lite opp i hva jeg tjener, annet enn at det er et bevis på at man har jobbet hardt og gjort noe riktig. Jeg håper 2021 blir enda bedre», skrev Sophie Elise i SMSen.

Sophie Elise unnet seg i tillegg 946.000 kroner i lønn i fjor, ned fra 1,02 millioner kroner i 2019. Selskapet Sofie Elise AS har også gitt et langsiktig lån til sin eier på nærmere 2 millioner kroner.

Faren Jan Olav Isachsen, som er styremedlem, har for sin innsats fått utbetalt 237.000 kroner.

Les også: Dette er kjendisenes planer for sommerferien

Takket nei flere ganger tidligere

Som nevnt er Isachsen en av kjendisene i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis», etter at hun har sagt nei flere ganger tidligere.

– Jeg har blitt spurt flere ganger om å bli med. Jeg har alltid tenkt at det høres ut som fantastisk opplevelse, men jeg har aldri følt meg helt klar for det, sa Isachsen til Nettavisen før avreise.

Ifølge Isachsen har det handlet om mentale årsaker til hvorfor hun ikke har ønsket å være med i programmet, men i år føltes alt riktig.

– Før hadde jeg alltid en mur oppe som gjorde at jeg verken klarte å vise om jeg var glad, sint eller lei meg. Og derfor klarte jeg heller ikke å la folk bli ordentlig kjent med meg, og jeg klarte heller ikke å bli kjent med mennesker. Men jeg har jobbet mye med meg selv de siste årene, og nå føler jeg at jeg er kommet til et sted i livet der jeg på ekte føler at jeg kan være et fint bidrag som menneske inne på gården, sier Isachsen.

Les også: Gruer seg til slakt: – Skyt meg først

– Denne gangen følte jeg skikkelig at jeg var klar for å være med. Når folk ser meg på TV nå så ser de meg som viser alle følelser. Det hadde jeg ikke klart før, fortsetter hun.

Sophie Elise Isachsen var overbevist om at en spesiell deltaker skulle sjekke inn på gården med henne. Det fikk hun helt rett i. Se video under: