Det skriver Bakgården-general Jan Santocono i en pressemelding.

– Det er en glede å kunne fortelle at Bakgården har etablert et helt nytt markeds- og medieteam for festivalen. Dette er noe vi har jobbet med over en lengre periode. Teamet består av lokal og regional ekspertise som skal bidra til å løfte Bakgården som festival og eventarrangør til nye høyder, og ikke minst bidra til å løfte frem de andre sponsorene av en av landsdelens største og beste festivaler, melder Santocono.

Det nye markeds- og medieteamet består av følgende selskaper:

● Anew Branding
● Nettavisen iHarstad
● PRO: Scanmark
● Deadline Media

Lokal vekst og verdiskapning

– Dette er selskaper og mennesker med solid kompetanse innen sine respektive fag, og som brenner for å bidra til lokal vekst og verdiskapning. De viser allerede et sterkt eierskap til Bakgården og de oppgavene som ligger foran oss. Vi i Bakgården er utrolig fornøyd med sammensetningen, og er overbevist om at dette vil bidra til mye positivt for oss alle, skriver Santocono, som beskriver de fire bedriftene på følgende måte:

Anew Branding, tidligere kjent som Hipp Hurra, er Bakgårdens nye partner innen konseptutvikling og grafisk design. Dette er byrået som på få år har firedoblet staben, og som gjør stor suksess både lokalt og regionalt med utvikling av strategi, design, kommunikasjon og websider for kunder innen mange ulike bransjer. De er en musikk- og kulturinteressert gjeng, som er bra i seg selv, men de er først og fremst drivende dyktige innen markedsføringsfaget.

iHarstad er byens nye nettavis, som på kort tid har etablert seg som en solid, troverdig og sterk aktør i det lokale mediebildet. Med en redaksjonell profil som fokuserer på de menneskelige perspektivene på aktuelle saker har de skapt stort engasjement. iHarstad skal blant annet gi ut egen Bakgården-avis i forbindelse med festivalen.

Pro: Scanmark er et selskap Bakgården har jobbet tett med i en årrekke. De har levert trykk av plakater, t-skjorter, og en mengde annet materiell med bravur, og vi er utrolig glade for å kunne fortsette dette samarbeidet, og knytte de enda nærmere Bakgården i tiden fremover.

Deadline Media er et av Nord-Norges største filmproduksjonsselskaper med ansatte i Harstad, Sortland og Bodø. De brenner for godt innhold og god kommunikasjon, og hjertene deres banker ekstra hardt for film, eventer og visuelt design. For Bakgården skal Deadline Media stå for produksjon av innhold til storskjermene under selve festivalen, som i år blir større enn noen gang.