Her er noen betraktninger jeg har gjort meg om de siste dagers mediekjør rundt prinsesse Märtha Louise og hennes forlovede Durek Verret.

Hun er et fint menneske med omsorg for andre. Det er det jeg absolutt vil få si om vår kjære prinsesse Märtha Louise. Jeg har møtt henne ved flere anledninger, og vi har snakket sammen om mennesker med utfordringer (slik som jeg) og hvordan man kan skape et bedre samfunn for oss som har dette, uten at man blir diskriminert og utelatt.

De siste ukers/dagers mediekjør om prinsesse Märtha Louise i norsk presse er noe som gjør meg trist.

Media må selvsagt gjøre jobben sin, og jeg er også veldig glad for at prinsessen har funnet kjærligheten som igjen har ført til forlovelse.

Men, når det nå går utover hennes omdømme og ulike organisasjoner som hun er beskytter for, som sier de ikke ønsker å fortsette samarbeidet med henne på grunn av hennes forlovedes utsagn og holdninger, så bør kanskje Märtha Louise tenke seg nøye om og vurdere om det er verdt å risikere alt det gode omdømmet hun har med seg....?

For å støtte en sjamans tanker og holdninger?

Jeg ble omtalt av prinsesse Märtha Louise i hennes egen bok "Født Sensitiv - våre historier". Noe jeg er veldig stolt over! Mitt syn på prinsessen som et godt og varmt menneske kommer ikke til å bli ødelagt på grunn av det som skjer nå. Det er sikkert!

Jeg holder fortsatt døren og invitasjonen åpen til henne om å komme til Salangen og besøke bygda og nettavisen, slik som jeg oppfordret henne om da jeg møtte henne i Oslo sist. Velkommen!