Mannen var hjemme og så på TV med samboeren da telefonen hans ringte med millionbudskapet. Da han fikk beskjeden om at han hadde vunnet over 6,8 millioner kroner trodde han først at det var tull, men etter å ha gått gjennom kupongen sammen med trekningsredaktøren på telefon måtte han innse lykketreffet. 

– Dæven, oi, oi, oi. Dette hadde jeg aldri trodd. Jeg har noen kompiser som pleier å tulle litt, så jeg måtte bare være helt sikker, sier han.

Skal kanskje ha «ei lita bil»

Selv om det er stor grunn for å feire, blir det en rolig kveld for paret. 

– Det har nok ikke gått opp for meg helt enda, det blir vel å ta det rolig i kveld å la det synke inn litt. Det er i hvert fall ei her som smiler og flirer, humrer mannen. 

Mannen forteller videre at han skal være fornuftig med premien, men avslører at det er noe han ønsker seg. 

– Det blir nok å betale ned litt på lån, og sparing, også kanskje det blir «ei lita bil», ler mannen.

Mannen hadde kjøpt kupongen på internett. 

Flere ble millionærer

Til sammen ble tre norske spillere Eurojackpot-millionærer torsdag kveld, da det gikk to andrepremier og én tredjepremie. I tillegg delte 10 spillere den nasjonale millionpremien.

Det tok Norsk Tipping hele tre forsøk før vi endelig fikk tak i andrepremievinneren fra Bergen. Han og kona hadde nemlig ankommet Kreta samme dag og lå og sov etter å ha stått opp klokken tre på morgenen før avreise. Da de fikk høre årsaken til oppringningen var vi likevel mer enn tilgitt forstyrrelsen.

– Gått av banen, lød det på god bergensk fra hotellsenga på Kreta.

– Dette var en veldig kjekk start på sydenturen, ler kona.