De norske poptvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (20) stakk nettopp av med seieren i Maskorama på svenske TV4. Lørdag 4. juni kommer de til Fagmøbler Landsås Cups egen konsert, Fjordkraft på Scenen.

Håndballfesten Fagmøbler Landsås Cup arrangeres helgen 3. til 5. juni. Tradisjonen tro arrangeres det også i år en ungdomskonsert på scenen som rigges ved Landsåshallen.

– Mange husker kanskje den minnerike konserten vi hadde i fjor med TIX. Til tross for pandemi fikk 600 mennesker oppleve stemningen med å være på konsert igjen etter lang tids nedstenging av samfunnet. I år slår vi til med ny konsert, hvor blant annet pop-fenomenet Marcus og Martinus skal spille, sier turneringsleder Ronny Sørensen i en pressemelding.

I tillegg skal den lokale artisten Kajander fra Lofoten spille. Kajander fikk en pangstart på karrieren med debutsingelen E du den du vil vær? i 2016. Låten ga han tittelen Ukas Urørt på NRK P3.

Artisten Eirik Lyng kommer også. Lyng er et nytt navn for mange, men Alta-væringen har på kort tid rukket å gjøre seg godt bemerket i den norske pop-floraen. Kun 18 år gammel har sangeren og låtskriveren vært å høre på hyppig rotasjon hos NRK P3 og NRK P1 med låter som En som dæ, Ensom i desember og Bedre nu.

Turneringsledelsen minner til slutt om at man også trenger flere inspirerte frivillige for å skape «verdens beste festival for våre unge.»