Gå til sidens hovedinnhold

Marcus var Landsås sin 12. spiller som kommentator for iHarstad: – Nesten som jeg var med i kampen

Artikkelen er over 1 år gammel

Marcus Åshovd (19) spiller vanligvis spiss, men var lørdag kommentator for iHarstad.

– Jeg sa ja til dette før jeg egentlig hadde tenkt over det, og jeg var veldig nervøs i starten av kampen, sier Marcus.

– Det var nesten så jeg vurderte å si jeg skulle spille, slik at jeg slapp å kommentere, forteller Marcus, som var skadet og på sidelinja etter forrige kamp.

Marcus Åshovd stilte sporty opp som kommentator for iHarstad under direktesendingen da hans lag, Landsås/Ibestad/SOIF, spilte på Skånland kunstgress mot Mjølner lørdag, en kamp Mjølner vant 4-3.

Marcus forteller videre at ettersom at kampen gikk sin gang, var det nesten som om han var med i kampen selv som en 12. spiller for Landsås.

– Det føltes som jeg er med i kampen når jeg kommenterer. Jeg glemte nesten at jeg ikke spilte selv en stund. Det er noe helt annet enn å stå på sidelinja og se på, sier Marcus.

Saken fortsetter under bildet

Åpen for mer kommentering

Marcus utelukker ikke å kunne kommentere flere ganger. Han sier det var gøy å kunne bidra selv om han ikke spilte, og selv om det var litt stressende de første minuttene, gikk det seg fort til.

Marcus Åshovd er et talent både innen fotball, som han har hatt en pause fra et par år, og i langrenn. Han har gått videregående på NTG. Som skiløper går han for Fjell skilag i Tjeldsund kommune.

iHarstad sier tusen takk til Marcus for innsatsen. Vi har allerede fått mange tilbakemeldinger på at det hørtes som Marcus aldri hadde gjort noe annet enn å kommentere fotballkamper:)