Lofot-Tidende: Feel24 er Nord-Norges største treningssenterkjede og nå skal flere titalls sentre utvide sine treningsfasiliteter med Feelgood-trening.

– I november blir Feel24 i Hvedingkvartalet i Harstad det første senteret som også tilbyr trening på Feelgood-maskinene og planen er at tilbudet blir tilgjengelig på Feel24-sentre i hele Nord-Norge, fra Brønnøysund i sør til Vadsø i Finnmark i nord. Det betyr at flere tusenvis i den nordligste delen av landet kan se fram imot et helt unikt treningstilbud.

– Feel24 sitt konsept er å levere trening til alle og enhver uansett utgangspunkt. Her mener vi Feelgood passer godt inn som et supplement til vårt eksisterende tilbud, sier Mats Ola Martinsen, daglig leder i Feel24, i en pressemelding.

– For nye og eksisterende medlemmer betyr dette en utvidelse av vår totale tjeneste og enda flere muligheter når det gjelder treningstilbud og treningsfasiliter, utdyper han.

Eksisterende Feel24-medlemmer vil få mulighet til å oppgradere medlemskapet sitt med tilgang til Feelgood-trening eller man kan velge om man kun vil benytte seg av ett av to treningstilbud.

– Feelgood er et folke­helse­kon­sept som er startet med hjertet og er til for at mennesker skal kunne ha det bra! Våre moto­ri­serte treningsmaskiner har endelig gjort fysisk akti­vitet til noe alle mestrer. De tilrette­legger alt slik at man ikke behøver være redd for å gjøre noe feil eller å bli over­belastet.

– Det blir et «senter-i-senter»-løsning enten det er egen inngang til Feelgood-maskinene eller at man har egen tilgang fra Feel24-lokalene. Uansett er dette en viktig utvidelse av vår totale tjeneste der vi håper og tror at enda flere vil finne trygghet og mestring i treningen sin, sier Martinsen i pressemeldingen.