Det ble en forholdsvis rolig natt for politiet natt til lørdag, men i Harstad måtte politiet rykke ut etter melding om utforkjøring. Politiet mistenker promillekjøring. De påtraff en synlig beruset mann bak rattet, som ble tatt med for å sikre prøver. Han siktes for promillekjøring. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 05.06.

I morgentimene var politiet i Tromsø på en privatadresse sammen med øvrige nødetater, der en godt stekt pizza var årsaken til røykutvikling. Ingen kom til skade. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 07.40.

Klokken 05.15 meldte Troms politidistrikt om en stjålet bil i Tromsø sentrum. Bilen skal være en sort 2018 modell Honda CH-R med registreringsnummer ZZ27797. Politiet ber folk melde inn eventuelle observasjoner til tlf 02800.

Rundt klokken 01.50 måtte politiet på Finnsnes i aksjon. En beruset mann utagerte da han ble kastet ut fra privat fest. Han knuste en dør og øvde vold mot to personer på stedet. Politiet rykket ut og tok hånd om personen. Han sitter nå i arrest og etterforskes for vold og skadeverk.