Gå til sidens hovedinnhold

Monica takker for brøytejobben i vinter: – Man blir nesten rørt av hvor flinke de er

Denne vinteren er hun ekstra fornøyd med jobben som gjøres.

I 20 år har Monica Karoliussen (48) bodd i Forrabakken i Harstad. Vintre har kommet og gått, men aldri har Monica vært så fornøyd med brøytejobben, som hun forteller Solnes Multiservice gjør.

– Det har aldri vært så godt brøytet som Solnes-gutta gjør nå. De er her tidlig på morgenen, seint om kvelden, de strør og brøyter, og det er flere maskiner her på en gang. Det er så profesjonelt gjort, forteller Monica.

Fortjener ros

Monica er rett og slett så fornøyd med jobben de gjør at hun syntes noen rosende ord i iHarstad var på sin plass. Hun kan nesten ikke få gitt de mange nok positive ord, og synes det er fint at hennes opplevelse med selskapet kan viderebringes.

– De fortjener ros, for de står på og det har ikke kommet mye snø før de kommer for å brøyte. Jeg ser det er unge gutter som sitter i maskinene, og der er altså så flinke. De gjør jobben sin til de grader, sier Monica før hun legger til:

– Og man trenger aldri å være redd for om man kommer seg på jobb om morgenen. Jeg hadde rett og slett lyst til å gi dem ros, for ellers hører man bare når det er negative ting.

Hun forteller at nå som snøen har ligget på bakken en stund kommer det først en maskin som skraper den bort før det kommer en annen maskin for å strø.

– Man blir nesten rørt av hvor flinke de er.

Julian Solnes i Solnes Multiservice forteller tirsdag morgen at det har haglet inn med meldinger på morgenkvisten. Han synes det er fint at de ansatte får gode ord om jobben de gjør.

– Det er kjempehyggelig. Det er som hun sier at det er unge og friske folk som jobber for meg. De er dedikerte og liker jobben sin, så all honnør til dem. Vi har en kontrakt med Harstad kommune, men de er oftere ute enn de må, så de er stolte av jobben sin. Det er fint at folk ser det, sier Solnes.

Les også

Kim-Håvard er ny kokke-president: – Nå er det ekstra viktig å fremme matglede

Les også

Posten ante ikke at de fraktet slange til Harstad: Nå er saken avgjort i retten

Les også

Slik har trafikken vært over Bjørnfjell siden grensa stengte