Også denne vinteren blir det norsk fotballfest på Direktesport.no.

Amedia har, sammen med Polaris og Schibsted, inngått en avtale om å vise treningskampene fra det spanske fotballparadiset.

Alle de norske treningskampene fra Marbella vil bli vist på Direktesport, og vil være tilgjengelig for deg med et abonnement med iHarstad Pluss eller en annen Amedia-avis.

Oversikt over lagenes kamper ligger i Direktesport. Listen er ikke komplett, men blir det etter hvert som alle kampene settes opp. Viking og Vålerenga åpner ballet henholdsvis torsdag 27. januar og søndag 30. januar. Så går det slag i slag med mange av eliteserielagene, Tromsø IL inkludert, ungdomslandslagskamper og flere lag fra Toppserien kvinner.

Stor spenning

Det er knyttet mye spenning til tilstanden hos de norske lagene inn mot den kommende sesongen. Med Kjetil Rekdal inn som Rosenborg-sjef, Kjetil Knutsen som har forlenget sin avtale i Bodø, og et revansjelystent Molde-lag, vil det være nok av spenning i vente. Bodø/Glimt-kampen torsdag ser du her.

I tillegg vil eliteserie-nykommerne HamKam, Aalesund og Jerv få et bilde på hvordan de ligger an sammenlignet med sine nye rivaler.

Og hva med lagene på nivået under? Brann røk på et bittert straffe-tap mot Jerv, og skal denne sesongen ta fatt på Obosligaen. Vil de være i rute i Marbella, eller fortsetter varsellampene å blinke?

Messi og Ligue 1

De norske treningskampene fra Marbella føyer seg inn i rekken av fotballmoro du får tilgang til på Direktesport.

I Frankrike er serien halvspilt, og Lionel Messi og hans PSG ligger på toppen av tabellen. Alle kampene fra Ligue 1 finner du på Direktesport.no.