Gå til sidens hovedinnhold

Nå er de begge på plass i nye jobber

Torill Skår har tidligere jobbet som kommunalsjef for personrettede tjenester i Arendal kommune, og Chris Tandy som oppvekstsjef i Kvæfjord kommune. Nå er de på plass i Harstad.

iHarstad har tidligere omtalt at Torill Skår blir ny kommunalsjef med ansvar for helse, velferd og omsorg i Harstad kommune, og at Chris Tandy er ny skolesjef.

Skår kommer fra jobben som kommunalsjef for personrettede tjenester i Arendal kommune, og Tandy jobbet som oppvekstsjef i Kvæfjord kommune.

Mandag skrev Harstad kommune på sin hjemmeside at de begge har startet i sine nye stillinger.

Les også

Torill elsker heavy metal, dypdykk og turer til fjells. Nå skal hun lede 1.000 mennesker i Harstad

Svært fornøyd

– Jeg er veldig glad for den tilliten jeg er vist ved å få tilbud om denne stillingen. Jeg gleder meg til å bli kjent med Harstad kommune, mine nye kollegaer og tjenestene - og ikke minst til å komme hjem etter mange år borte, sa Skår da det ble kjent at hun er tidligere kommunalsjef for helse og omsorg, Rita Johnsen, sin etterfølger.

Kommunedirektør Hugo Thode Hansen sa at han er svært tilfreds med at Torill ønsker å bli en del av lederlaget i kommunen da det ble klart at Skår ble ansatt.

– Hun har tung erfaring og dokumenterte resultater fra blant annet 12 år i tilsvarende stilling i Arendal kommune. For Harstad kommune er det viktig at vi kan rekruttere ledere med erfaring og resultater fra øverste nivå i andre større organisasjoner. Det gir oss impulser utenfra, påfyll av ny energi og tilfører oss ny kompetanse. Det er avgjørende for at vi kunne gi gode tjenester, drifte effektivt og utvikle Harstad som kommune og samfunn, sa kommunedirektøren.

Les også

Han er ny skolesjef i Harstad kommune