På Direktesport på iHarstad.no finner du tusenvis av norske idrettsarrangementer - både direkte og i opptak. Vi sender norsk fotball, håndball, ishockey, friidrett, futsal, volleyball, basket, trav, bilsport, kampsport og flere andre idretter. Vi har også rettighetene til å vise SOIF og Medkila i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6 og 1.-divisjon kvinner.

Nå som det er koronatid er tilbudet naturlig nok ikke så fyldig som ellers, men i arkivet finner du svært mye fra veldig mange ulike idretter flere år tilbake.

Gå rett til direktesport her

Direktesport sender i et normalår over 5.000 kamper i året. Dersom du har en AppleTV eller en SmartTV fra Samsung eller LG kan du også se Direktesport via Smart-tv-appen vår.

Vi gir deg blant annet kamper fra Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, Rema 1000-ligaen, første divisjon ishockey, eliteserien i basket og volleyball, og trav hver onsdag og lørdag.

iHarstad ansetter enda flere: Søker to nyhetsjournalister

AMEDIA HAR RETTIGHETENE TIL FØLGENDE IDRETTER

Fotball

Toppserien

PostNord-ligaen

Norsk Tipping-ligaen

NM fotball kvinner og menn

Norway Cup

Marbella/La Manga-treningskamper

Aldersbestemte landskamper jenter og gutter

Håndball

Eliteserien kvinner og menn

1. divisjon kvinner og menn

Basket

Eliteserien kvinner og menn

Volleyball

Eliteserien kvinner og menn

Sandvolleyball elite

Friidrett

Stort sett alle nasjonale og lokale arrangementer og løp

Kampsport

Tilbudet varier, men vi har sendt NM i bryting, boksing, taekwondo med mer.

I tillegg viser Direktesport.no en rekke lokale arrangementer hele året, som for eksempel bilsport, håndball, fotball m.m.