I Harstad knuste en beruset mann flere vinduer i et hus med spade. Mannen innbringes og innsettes i drukkenskapsarrest. Sak opprettes. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 02.50 i natt.

Ellers i distriktet meldte politiet klokken 05.32 om en hendelse i Tromsø. En kunde nektet å forlate en taxi og ville heller ikke oppgi til sjåføren hvor han skulle. Taxisjåføren valgte derfor å kjøre til politistasjonen. Kunden nektet her å oppgi personalia til politiet. Vedkommende anmeldes for sistnevnte og har fått husly for natten.

Like før ble en person pågrepet etter en voldshendelse i Tromsø sentrum. Vedkommende som ble slått ned ble påført et kutt i hodet og kjørt til legevakt. Sak opprettes. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 05.19.

Politiet i Nordland meldte klokken 03.42 om en hendelse i Mosjøen sentrum. En beruset mann i 20 årene blir anmeldt for ikke å ha oppgitt personalia. Politiet ankom stedet etter melding om at mannen lagde bråk.

En beruset gutt i slutten av tenårene ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Vedkommende påkalte seg patruljenes oppmerksomhet i Tromsø sentrum ved å være involvert i flere tilfeller av ordensforstyrrelser. Dette ble meldt av Troms politidistrikt klokken 00.54.