Politiet i Harstad rykket ut etter melding om en mann som lå og sov i veikanten. Det viste seg å være en mann i 20 årene som på vei hjem hadde behov for en liten pust i bakken. Mannen ble fulgt hjem av en kompis som kom til stedet. Det meldte Troms politidistrikt klokken 06.02 lørdags morgen.

Tidligere var politiet på en privatadresse i sentrum etter meldinger om bråk og støy. Festarrangøren fikk et pålegg om å få ned støynivået slik at naboene kunne få nattero.

Hektisk for politiet i Tromsø

I Tromsø ble ei dame i 30-årene innbrakt og satt i drukkenskapsarrest etter at hun opptrådte høylytt og truende på en privatadresse i sentrum. Da politiet kom til stedet utøvde hun vold mot patruljemannskapene og blir anmeldt for dette.

Kl. 03.55 rykket politiet i Tromsø ut til et av byens lyskryss etter melding om at fire personer var i slagsmål. En av de involverte kjente patruljen igjen som en person som tidligere i natt ble gitt et pålegg om å forlate sentrum frem til kl. 08.00. Vedkommende var hissig og ufin mot patruljemannskapene. Det ble opplyst at han hadde vært svært delaktig i slagsmålet. Hendelsesforløpet fremstår uklart, ingen er skadet og ingen ønsker å anmelde hverandre. En mann i 20 åra ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Han anmeldes for at han ikke etterkom pålegget.

Rundt klokken 03.00 rykket politiet ut til Fløyahallen etter melding om at flere personer ble observert på taket til hallen. Viste seg å være russ. Alle kom seg trygt og sikkert ned fra taket.

En gutt i slutten av tenårene fremstilles for bevissikring da han mistenkes for å ha kjørt elsparkesykkel i beruset tilstand. Han hadde for øvrig ikke noe førerkort å miste. Sak opprettes.

To menn i 20-årene ble anmeldt etter at de ble tatt på fersken da de urinerte på offentlig sted. Det meldte Troms politidistrikt klokken 02.49.

Politiet mottok ved midnatt melding om en bil som var ramponert i Tromsø sentrum. Bilen sto parkert i Vestregata. Gjerningspersonene hadde forlatt. Gode vitneobservasjoner og godt «detektivarbeid» førte til at en patrulje kunne konfrontere de skyldige kl. 01.20. Sak opprettet.

Nok å gjøre ellers i distriktet

I Svolvær stanset politiet et kjøretøy, der fører, mann i 30-årene, ikke var edru. Fremstilt for bevissikring. Sak opprettes. Det meldte Politiet i Nordland klokken 03.05.

I Rossfjord ble en gutt i slutten av tenårene anmeldt etter å ha blitt tatt på fersken mens han urinerte på offentlig sted. Han ble i forbindelse med dette bortvist fra festivalområdet for resten av natten. Sak opprettes. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 02.17.

Politiet i Heggelia fremstilte en gutt i slutten av tenårene for blodprøve da han mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Førerkort ble beslaglagt og sak opprettes.