Politiet i Harstad bortviste en beruset person fra sentrum i natt. Vedkommende nektet å etterkomme dette og ble satt i arrest. Personen anmeldes av politiet for å ikke etterkomme pålegg. Dette meldte Troms Politidistrikt klokken 03.18 på Twitter.

I Tromsø mottok politiet melding om plagsom gjest på et utested. Vedkommende ble i første omgang bortvist fra sentrum. Senere fikk politiet melding fra et annet utested om samme person. Mannen ble denne gangen innbrakt og satt i arrest. Han anmeldes for besittelse av narkotika og brudd på politiets pålegg.

En beruset mann på Finnsnes ville ikke etterkomme politiets pålegg eller oppgi identitet. Mannen ble derfor innsatt i arrest. Han anmeldes for nevnte forhold.

På Sortland var to personer involvert i slagsmål. Ingen synlige personskader. Sak opprettes av politiet. Dette meldte Politiet i Nordland tidlig søndags morgen på Twitter.

På Leknes ble en person angrepet. Personen fikk kutt i leppa og et par knekte tenner. Politiet kjenner identiteten til mistenkte. Saken etterforskes.

Politiet i Narvik hadde en relativt rolig natt foruten at de har vært involvert i et par ordensoppdrag. De ble løst på stedet.