I Harstad ble en mann i 20-årene bortvist fra et av byens skjenkesteder for resten av natten da han pga. sin oppførsel var uønsket på stedet. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 00.39 på Twitter.

I Tromsø ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum frem til kl. 08.00 pga. sin dårlige oppførsel. Han eglet og forsøkte å skape bråk og uro. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 04.11.

En politipatrulje i Tromsø kom over en mann på elsparkesykkel. Kjøreatferden var såpass påfallende at han ble stanset. Det var en mann i 20-årene og han fremstilles for bevissikring da han mistenkes for å ha kjørt elsparkesykkel i alkoholpåvirket tilstand. Mannen hadde ikke førerkort.

Les også

Mailinn var i ferd med å drepe seg selv. Så snudde hun alt.

I Tromsø ble to menn i 20-årene bortvist fra sentrum frem til kl. 08.00. De to havnet i klammeri med hverandre. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 03.17. På vei bort fra sentrum møtte de to på hverandre igjen og uenigheten var åpenbart ikke lagt død. Det endte med håndgemeng og en mann i 20-årene anmeldes for ordensforstyrrelse. Sak opprettet.

På Finnsnes kom politiet over en mann i 20-årene som hadde fått i seg for mye alkohol. Mannen kom seg på beina og ble hjulpet hjem.

I Tromsø ble en mann i 20-årene fremstilt for blodprøve da han ble mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 02.08.

En mann i 20-årene ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest da han hadde lagt seg til å sove utenfor en boligadresse i Tromsø sentrum.

Lørdag kveld fremstilte politiet i Tromsø ei dame i 40-årene for bevissikring da hun ble mistenkt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Førerkort beslaglagt og sak opprettes. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 23.20.

Tidligere på kvelden ble ei dame i Tromsø innsatt i arrest for natten. Hun var åpenbart beruset og kranglete. Hun anmeldes for ordensforstyrrelse, samt for drikking av alkohol ute på offentlig sted.

Like før ble også en mann innsatt i arrest for natten. Han var åpenbart beruset, samt var kranglete og klarte ikke å etterkomme pålegg fra politipatruljen.