Gå til sidens hovedinnhold

Peter Krarup lover full trøkk: – Vi jubler med armene i været

Harstad Kulturhus, Harstad Kino og Galleri Nord-Norge øker til full kapasitet som følge av gjenåpningen av samfunnet.

Covid 19-restriksjonene for kulturlivet bortfaller fra og med lørdag 25.9. klokka 16.00. Dette får umiddelbare positive konsekvenser for høstens mange kulturarrangementer i Harstad.

– På alle arrangementer økes det nå til full kapasitet, og for flere utsolgte arrangementer på Harstad Kulturhus gjenåpner billettsalget nå. På Galleri Nord-Norge blir det åpning lørdag 2. oktober med utstillingen «Understrømmer», uten begrensninger på antall publikum. Det blir en spennende kollektivutstilling fra Nord-Norske Bildende Kunstnere, som feirer sitt 50 års jubileum i år, sier kulturhusdirektør Peter Krarup i en pressemelding.

Les også

– Det gikk fort å stenge ned, det er verre å bygge opp igjen

For Harstad Kino kunne gjenåpningen ikke kommet på et bedre tidspunkt. Kinosjef Helene Hokland uttaler i meldingen:

– Det kommer store filmpremierer til høsten, blant annet «James Bond – No Time To Die» allerede 1. oktober. Nå ser vi frem til den fantastiske stemningen som oppstår i salen når mange flere kan oppleve stor film sammen.

– Vi jubler med armene i været av begeistring og lettelse. Vi har gjennomgått 561 dager med restriksjoner, og er glade for at kunne si, at ingen ble smittet på våre arrangementer. Omsider har vi nå lov til å åpne våre dører for fullt for Harstads kulturhungrige publikum. Vi har satt sammen et variert og tettpakket program for høsten, og flere vil komme. Det er med stor glede, at vi nå kan gjennomføre alle disse arrangementene uten restriksjoner, sier en glad Peter Krarup.

LES OGSÅ: Slik blir din nye hverdag: Meterkravet forsvinner, lange netter på byen og fulle konsertsaler