Politiet rykket ut med helikopter til Vannøy i Karlsøy kommune natt til lørdag, etter melding om flere straffbare forhold. En mann i 30-årene er pågrepet og bragt til Tromsø for avhør. Flere vitner ble er avhørt i saken. Blant forholdene er trusler, vold, kjøring uten gyldig førerkort, tyveri av motorvogn, ruspåvirket kjøring og besittelse av narkotika, skriver avisen Nordlys.

- Vi fikk melding klokka 00.50 natt til lørdag, opplyser operasjonsleder Christian Andreassen til Nordlys.

Politiet i Harstad avholdt i morges trafikkontroll i Medkila. Dette førte til bøtelegging av syv forskjellige førere som følge av at de holdt for høy hastighet i 60 km/t sone. Alle foreleggende var forenklet, opplyser politiet.

Rundt halv tre i natt ble politiet tilkalt til et av Harstads utesteder på grunn av en overstadig beruset gjest nektet å forlate stedet. Etter politiet snakket til vedkommende ble han bortvist fra sentrum resten av natten.

Politiet rykket ut til en privat adresse i Tromsø rundt 23:30 etter melding om vold. En kvinne ble fraktet til legevakt med sårskader og en mann ble pågrepet. Det er en relasjon mellom partene, politiet etterforsker saken.