På Skjervøy i forbindelse med en promillekontroll i natt forsøkte en bilfører å unndra seg kontroll. Fører rygget inn i et hus og kjørte fra stedet i høy hastighet. Huset ble påført skader. Bilfører ble etter noe tid pågrepet og politiet har foretatt bevissikring. Hun var beruset.

Politiet rykket ut etter melding om en utagerende beruset gjest som har øvd vold mot to dørvakter på et utested i Tromsø. Vedkommende ble anholdt og utagerte også mot politiet. Han ble da kjørt til arresten. Han anmeldes for flere forhold blant annet vold mot politiet.

Det har også vært flere meldinger om ruspåvirket kjøring i Tromsø i natt i følge politiet, hvorav minst en av gjerningspersonene var påvirket av narkotika.

Også i Nordland hadde politiet nok å hanskes med

Trafikkulykke i Bodø sentrum. To biler kolliderte. Ingen alvorlig personskade, men ambulanse ble sendt til stedet og sjekket involverte. Totalt 5 personer involvert. En person kjørt til legevakt for sjekk av mindre skader. En av bilførerne anmeldes for vikepliktsbrudd, og fikk sitt førerkort beslaglagt.

En mann innbragt til politistasjonen i Svolvær, vedkommende var beruset og agressiv mot patruljen i sentrum. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse.