Gå til sidens hovedinnhold

Rykket ut til voldshendelse i Storgata og aggressiv person på Amfi Kanebogen

Mens politiet i Harstad håndterte voldshendelsen måtte en ny patrulje rykke ut til Amfi Kanebogen da en person skal ha sparket i biler. Nå søker politiet etter mannen.

Fredag ettermiddag klokken 15:55 fikk politiet i Harstad inn en melding om en voldshendelse i nærheten av Esso i Storgata i Harstad. Der påtraff de to kjente personer for politiet, en mann i 70-årene og en mann i 40-årene. Det opplyser operasjonsleder Karl Erik Thomassen til iHarstad.

En av personene ble tatt hånd om av ambulanse. Politiet har identifisert begge, men forsøker nå å få klarhet i situasjonen da den for patruljen var noe uklar.

Mens politiet håndterte situasjonen i Storgata kom det inn enda en melding, da på Amfi Kanebogen

– En person sparket i biler, fremsto ruset og aggressiv. Da sendte vi en patrulje dit, men han var ikke der. Vi har også søkt i området uten å ha funnet han, forteller Thomassen.

Patruljen på stedet kunne ikke se at det var tydelige skader på bilene i parkeringshuset, men hvis noen har skader på bilen sin bes de ta kontakt med politiet.

– Vi forsøker å lokalisere vedkommende for å gjøre en vurdering av personen ut ifra en uadekvat atferd samt å få vite hvem det er hvis det har oppstått skader.

Les også

Enda et legesenter kaster kortene og overtas av kommunen: – Situasjonen er utfordrende