Verdens største fotballturnering, Norway Cup, er igang. De lokale lagene fra Harstad-regionen hadde sine første kamper som ble vist direkte søndag. iHarstad viser i samarbeid med andre aviser en lang rekke kamper de neste dagene, blant annet kamper med flere lag fra Skånland OIF og Medkila Idrettslag.

I tillegg til de lokale kampene i oversikten på siden du leser nå vises flere hundre oppgjør med lag fra andre deler av landet.

Her er kampene som sendes fra våre lag i regionen:

Sendingene vises på iHarstads portal for sportsdekning, Direktesport, der du også finner trav, motorsport, sandvolleyball, håndball og mye mer.

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge 10 – 19 år, med 3v3 fotball for spillere 6-10 år siste helgen av turneringen. I 2016 slo vi rekord med 2199 lag som deltok i Norway Cup. Deltagerne spilte rundt 6000 kamper i løpet av turneringen i 2016.

Norway Cup arrangeres av Bækkelagets Sportsklub og det hele startet i 1972 med 420 lag og 8,400 deltagere. Norway Cup er blitt spilt hvert år siden 1972, med unntak av 1976, da den ble avlyst fordi klubben også arrangerte Oslo Cup i håndball.