Gå til sidens hovedinnhold

Skal ta opp kampen mot gigantene: – Vi er glade for å ha fått Copysafe med på laget

Sammen med Saga Mobil fra Setermoen skal Inventum Copysafe kapre mobilkundene.

Inventum Copysafe i Harstad, og det nordnorske mobilselskapet Saga Mobil med adresse Setermoen, har inngått avtale om salg av mobilselskapets telefoniløsninger til bedrifter og privatpersoner. Avtalen omfatter alle produkter og tjenester Saga Mobil tilbyr kunder i det norske markedet, og gjennom avtalen med Copysafe kan Saga Mobil nå tilby enda bedre lokal oppfølging for nye og eksisterende kunder i Harstadregionen.

Daglig leder i Copysafe, Jack Mortensen, og leder for salg- og marked i Saga Mobil, Knut Bjørnar Braathen er veldig fornøyde med avtalen som er signert.

– Gjennom avtalen med Saga Mobil har Copysafe fått et enda bredere produktspekter vi kan tilby våre kunder, sier Mortensen

Både Mortensen og selger Simen Bjøri har erfaring fra tidligere med salg av telefoniløsninger til bedrifter.

Hanne Marie bruker opptil 6000,- i mnd på ferge: – Genererer ikke akkurat bolyst

Vil styrke tilstedeværelsen

– At det i tillegg er et nordnorsk mobilselskap setter vi ekstra stor pris på, sier Mortensen som er svært glad for at de nå kan tilby produktene fra Saga Mobil til sine kunder

For Saga Mobil betyr denne avtalen at vi styrker vår tilstedeværelse i Harstadregionen. Vi har en klar strategi om lokalt forankrede partnere som kan tilby våre produkter og tjenester, og vi er glade for å ha fått Copysafe med på laget, sier Braathen.

– Nå kommer vi enda tettere på kundene i Harstadregionen, og vi kan gjennom denne avtalen tilby enda bedre lokal oppfølging til våre kunder. Sammen med Jack og resten av gjengen vil vi ganske sikkert få mange flere fornøyde kunder som har simkort fra Saga Mobil i telefonene sine. Dessuten er jo ikke avstanden fra Setermoen til Harstad så stor, så man kan trygt si at dette er å handle lokalt, noe som er blittekstra viktig det siste året.