Lørdag kommer Bodøkomikeren til Harstad med det kritikerroste standupshowet Skamlaus. Han ser frem til å endelig komme tilbake til byen han alltid koser seg i.

– Jeg elsker Harstad, men dere er ikke et publikum man får noe gratis fra. Og det er en bra ting, sier Kildal.

Les også

Julianne og Kevin har sex med andre: – Vi var ikke ment for å være monogam

Sekser på terningen

Etter stor suksess med sitt forrige show “Drittliv” og podcasten «Klagemuren» er Kevin Kildal nå tilbake med nytt standupshow. Nemlig Skamlaus.

Den selvgranskende forestillingen har mottatt strålende kritikker landet over. Adresseavisens anmelder kastet blant andre terningkast seks og skrev "Fortsatt glad men mørk, fortsatt ærlig. Skamlaus fortjener å bli sett av mange, for det er skamløst bra.”

– Ja, jeg kan jo ikke annet ennå si meg enig i dette, flirer Kildal.

– Nei, men det er hyggelig med god mottakelse. Vi må tørre å flire mer av oss selv og de sinnsyke tingene vi driver med, og samtidig holder kjeft om til andre. Det er ofte der gullet ligger. Vi er alle noen tullinger innimellom, men herregud så mye artig det kommer ut av det. Showet er et sammensurium av nydelig galskap, sier han.

Vokser i Harstad

Han kan forsikre Harstadværingene om at det er en fullvaksinert og frisk komiker som inntar lillesalen lørdag.. Han gleder seg stort til å møte publikum i byen han er så glad i. Men han innrømmer han skjerper seg litt ekstra når han kommer nordover.

– Jeg koser med alltid i Harstad, men jeg vokser også veldig som komiker. Dere er kravstort publikum, men det er en veldig bra ting. Når en bodøværing kommer til Harstad får man ikke noe gratis. Hvis de lukter lunta om at du er usikker, så får du beskjed om det. Da blir man skjerpet. Dersom Harstadfolk ler av poengene mine så vet jeg de er gode, sier han

Det skader heller ikke at Harstadværingene er glade i en fest.

– Det har blitt mye moro i Harstad oppigjennom. Jeg har våkna noen ganger etter show der og ikke visst hva som har skjedd, og måttet etterlyse oppvarmeren min. Jeg håper å treffe mange nye harstadværinger så vi kan møtes for å ha det gøy og ta en trygg fest etterpå, sier Kildal.

Kevin Kildal spiller showet Skamlaus lørdag 13. november klokken 2100 på Harstad kulturhus.