Klokken 03.27 meldte Troms Politidistrikt om en hendelse i Harstad sentrum. En gjest inne på et utested var ufin og nektet å forlate. Politiet kom til stedet og bortviste mannen fra sentrum resten av natta.

En mann på Storsteinnes ble fremstilt for blodprøve etter mistanke om at han har kjørt bil i beruset tilstand. Politiet fikk tips om kjøringen idet bilen havnet i grøfta, melder Troms Politidistrikt klokken 05.45.

En mann ble bortvist fra Tromsø sentrum resten av natta idet han var utagerende inne på et utested. Dette meldte Troms Politidistrikt klokken 03.07.

Politiet avholdte promillekontroll i Giæverbukta i Tromsø. De kontrollerte 36 personer. En person fremstilles for blodprøve etter mistanke om ruskjøring. Dette meldte Troms Politidistrikt klokken 02.59.

Politiet i Nordland fikk mye å gjøre natt til søndag. I Bodø måtte de gripe inn etter en hendelse der en person skal ha utøvd vold mot to andre personer på utested i Mørkved. Patruljen pågrep en person. En person ble sjekket av ambulanse på stedet. Dette meldte Politiet i Nordland klokken 03.48.

Klokken 03.01 meldte Politiet i Nordland om slagsmål i og utenfor utested på Stokmarknes. En mindreårig ble skadd og kjørt til legevakt for kontroll. Det er uklart hva som har skjedd og etterforskning ble iverksatt.

På Sortland var politiet til stede på utested etter melding om slagsmål. Hendelsesforløpet var uavklart, men rolig ved politiets ankomst. Politiet vurderer om noen skal anmeldes. Dette meldte Politiet i Nordland klokken 02.42. Omtrent 45 minutter senere meldte de at en mann i begynnelsen av 20-årene ble bortvist fra stedet etter å ha laget bråk utenfor utestedet.

Klokken 01.14 meldte Politiet i Nordland om en utagerende og hissig mann på et hotell i Mosjøen. Mannen ble innbragt til arrest. Det ble knust glass, og mannen roet seg ikke ned da politiet kom til stedet.

En politipatrulje i Mo i Rana fant beruset og utagerende mann i sentrum. Mannen var oppfarende og aggressiv og ble innbragt i arrest inntil videre. Dette meldte Politiet i Nordland klokken 00.05.