Det oppstod et slagsmål utenfor et av utestedene i Harstad sentrum. En av de involverte endte opp med å oppsøke legevakt som følger av skader hen pådro seg.

– Forholdet vil bli gjenstand for videre etterforskning, melder politiet via Twitter/X.

En mann på 28 år ble anmeldt for å ikke etterkomme pålegg gitt av politiet. Dette er i sammenheng med slosskampen som oppstod. Vedkommende nektet å forlate sentrum på grunn av tilløp til slagsmål, til tross for politiet instruks.

Dette skjedde i resten av landsdelen

En mann i midten av 40-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest etter å ha oppført seg truende mot gjester i et bryllup i Tromsø. Vedkommende var ikke gjest i dette bryllupet. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Det oppstod en voldshendelse på et utested i Bodø. Fornærmede, som ble lettere skadd, ble avhørt og kjørt til legevakt av patruljen. Politiet opplyser om at gjerningspersonen ble bortvist fra stedet, og at forholdet er anmeldt.

Ordensforstyrrelse ved utested i Bodø sentrum. En mann i slutten av 30-årene ble nektet adgang og gjorde utfall mot vekter. Gjerningspersonen lagt i bakken og holdt fast til politiet ankom. Han hadde kommet med trusler mot vektere. Mannen anmeldes og ble satt i arrest.