(Nettavisen) Romanseryktene rundt Sophie Elise Isachsen (27) har svirret i månedsvis etter at hun tidligere i år ble koblet til Isak Dreyer (28). Nå ser det derimot ut til at forholdet mellom de to er over.

– Man kan tolke det slik jeg skriver der, sier Sophie Elise til Nettavisen uten å ville si ja eller nei på spørsmål om hun er singel.

Isachsen delte nemlig onsdag en video på Instagram hvor hun forteller at hun er på vei til Henningsvær på venninnetur og at hun derfor må bære den tunge kofferten ned trappene fra leiligheten sin selv.

– Nå skal jeg gjøre det jeg liker minst ved å være singel, og det er å ta denne tunge kofferten ned de fire etasjene som ikke har heis, sier hun i videoen på Instagrams historiefunksjon.

Som nevnt vil hun ikke bekrefte eller avkrefte til Nettavisen om hun faktisk er singel.

Nettavisen har vært i kontakt med Isak Dreyer som avbrøt telefonsamtalen.

Turbulent forhold

Paret ble først koblet til hverandre da «Farmen kjendis» gikk på skjermen tidligere i år, og siden det har det vært mye fram og tilbake mellom paret.

Flere hendelser inne på gården bidro til å styrke rykteflommen, men også kryptiske innlegg i sosiale medier både under og etter at sesongen gikk på TV gjorde at flere undrer seg over om de faktisk var et par.

Men kort tid etter at Isachsen og Dreyer mer eller mindre bekreftet forholdet under finalefesten til «Farmen kjendis», fikk pipa mildt sagt en helt annen lyd.

Kryptiske bilder som antydet til brudd ble delt på Instagramkontoene til dem begge, der Dreyer på sin side ba om unnskyldning til Isachsen i en offentlig post. Hva de kryptiske meldingene innebærer har verken Isachsen eller Dreyer valgt å kommentere, før duoen senere så ut til å ha funnet tilbake til hverandre igjen.

– Jeg tenker ikke så mye på det

Men da alt så ut til å gå som smurt for paret, reiste Dreyer på eventyrferd sammen med villmarks-profilen Jens Kvernmo og paret skulle ikke se hverandre på flere måneder.

Da Nettavisen møtte influenseren i Bergen i forbindelse med Gullruten i mai, var det igjen en kryptisk Isachsen som svarte hvordan det gikk.

– Jeg regner med og tror at han har det bra på Grønland, og jeg har det bra her, sa hun den gang.

Videre ble Isachsen spurt om hun gleder seg til å se Dreyer igjen, kom influenseren med et oppsiktsvekkende svar.

– Jeg tenker ikke så mye på det, fortalte hun.

Siden har det altså vært stille fra duoen, og Dreyer forblir fortsatt på Grønland i forbindelse med en TV-innspilling.