(Nettavisen)

Har du hørt om Charlie Patino? 18-åringen er betraktet som et av de største talentene i Arsenal.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Patino ble oppdaget allerede da han var syv år og spilte for St Albans City Youth Football Club. Da ble han hentet til Luton Towns akademi. Etter fem år hos the Hatters snappet Arsenal opp den talentfulle midtbanespilleren i konkurranse med flere andre Premier League-klubber, da var han kun tolv år og the Gunners betalte kun 10 000 pund for ham, ifølge den britiske avisen the Mirror.

Se kampen mellom Arsenal og Leeds hos Viasat4. Skaff deg tilgang her!

Patino har regelmessig matchet seg mot eldre spillere, og han var kaptein for Englands U16-landslag i en alder av bare 14 år.

Vidunderbarnet debuterte for Arsenals U23-lag tidligere i september, og tirsdag kan tenåringen få debuten for Arsenals førstelag, ifølge velinformerte football.london.

Siden ligacupen er en av to realitiske sjanser Arsenal har til å vinne et trofé denne sesongen, vil Mikel Arteta sannsynligvis stille med et sterkt lag på Emirates tirsdag.

Granit Xhaka er ute hos Arsenal, og det betyr antakeligvis at Ainsley Maitland-Niles og Albert Sambi Lokonga starter på midtbanen, og at Thomas Partey får en pust i bakken.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Martin Ødegaard og Nicolas Pepe er tilbake i startelleveren mot Leeds, ifølge football.london. Gabriel Martinelli kan starte sin første kamp på en måned, mens Emile Smith Rowe, Bukayo Saka og Pierre-Emerick Aubameyang blir hvilt.

At Arsenal vinner mot Leeds i ligacupen gir 1,55 i odds

Eddie Nketiah og Folarin Balogun var ikke i troppen til kampene i forrige uke, men de vil sannsynligvis få muligheten i tirsdagens kamp, og det er kanskje også plass til én eller to unggutter. Charlie Patino, Salah-Eddine og Omari Hutchinson er alle aktuelle, og tar Arteta med noen fra den trioen kan de få sin seniordebut mot Leeds.

Arsenal - Leeds

Odds: Arsenal vinner og at det scores over 2,5 mål - 2,40

Kampstart tirsdag 26. oktober kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Emirates Stadium

Kampen kan sees på Viasat4

Vi tror at Arsenal vinner og at det scores over 2,5 mål. Spill på det til 2,40 i odds her

Tirsdag spiller Arsenal åttendedelsfinale i ligacupen mot Leeds. Det blir the Gunners tredje kamp på åtte dager, og det ligger an til at Mikel Arteta vil gjøre en rekke endringer på laget.

The Gunners tok fire poeng på de to hjemmekampene mot Crystal Palace og Aston Villa i Premier League. Etter en skuffende forestilling mot Palace, var Arsenal skikkelig på hugget mot Villa og vant 3-1. Dermed er Arsenal ubeseiret i de syv siste kampene.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Leeds på sin side spilte 1-1 mot Wolves hjemme på Elland Road i helgen, og Yorkshire-laget har dermed kun vunnet to kamper etter 90 minutter så langt denne sesongen i alle turneringer, én av seirene kom mot League One-laget Crewe i ligacupen.

Se kampen mellom Arsenal og Leeds hos Viasat4. Skaff deg tilgang her!

Skadekrise hos Leeds

Begge lagene vil antakeligvis gjøre flere endringer på laget før tirsdagens kamp, men Arsenal har flere kvalitetsspillere i bakhånd. Det ser tynnere ut hos Leeds. Med Robin Koch, Luke Ayling, Patrick Bamford og Raphinha ute av spill, og Kalvin Phillips og Junior Firpo usikre er Elland Road-laget veldig svekket før kampen på Emirates.

Arsenal har virkelig fått opp dampen etter en svak start på sesongen, og de har vunnet fire av de siste fem kampene på hjemmebane. I denne perioden har de scoret tolv mål. De har scoret nøyaktig tre mål i tre av disse kampene og har vunnet 3-1 ved to anledninger.

Den siste kampen mellom Arsenal og Leeds på Emirates endte 4-2, og vi tror på en ny underholdende og målrik kamp i Nord-London tirsdag.

Her er hele mandagens oddsprogram!

Med tanke på formen til de to lagene, er det vanskelig å se at Leeds skal klare å slå ut Arsenal. The Gunners har møtt Leeds i FA-cupen fire ganger siden 2004, og de har slått dem ut hver gang. I 2010-2011-sesongen spilte lagene riktignok uavgjort i London, men Arsenal vant omkampen på Elland Road.

Arsenal er ubeseiret i de ni siste kampene mot Leeds, hvorav syv av dem er vunnet, og vi tror de tar en ny seier tirsdag og at det scores over 2,5 mål i kampen.

Vi tror at Arsenal vinner og at det scores over 2,5 mål. Spill på det til 2,40 i odds her