(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen1 Unit Brodde (V64-1)
har vi tro på i kveldens V64-omgang fra Kalmar, og vi må bare tro på tet og slutt mot en svært billig gjeng. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Unit Brodde – Dette er et ganske formløst felt, men med noen få unntak. Hesten vi tror mye på er et slikt unntak, for den holder nemlig en veldig bra form. Den fullførte bra sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket nest sist. Er kjapp ut når den blir laddet med, og uten noen veldige startkatapulter i første rekke er sjansene for tet gode. Fra den posisjonen taper den normalt ikke et løp som dette. SPILLES!

V64-2 : 10 Ambras Vici – Dette er et svært dårlig løp, og mange av disse er ikke gode nok i det heletatt. Vår ide har man hatt litt tro på, men den har ikke innfridd, og gjort kun to løp på det jevne. Kan bedre enn vist, den møter altså på billig motstand, og en kjapp sprint kan også fort vise seg å være et pluss. SPILLES!

V64-3 : 10 Elektra U.R. – Den notoriske galoppøren, 3 Merge’em, blir enormt hardt betrodd her, og den vinner dette om den skikker seg. Er dog altfor ustabil til å bli noe annet enn en outsider. Vi spekulerer mot storfavoritten, og prøver oss med Elektra U.R. som en tenkbar skrell. Gikk helt OK i kulissene sist, den er ikke så verst på sitt beste, og har den først dagen så er den alt annen enn ueffen her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 3 Finni Chap – Holdt knepent unna sist, men gjorde det på en bra tid. Er ikke helt stabil, og feilet seg altså bort nest sist. Feilfritt = trolig tidlig tet, og da blir den vrien å slå. 11 Donna – Feilet sist, men er ikke så verst, og har kapasitet til å duge i massevis i et billig løp som dette. Må med på alt.

V64-5 : 3 Cester – Dette er en fin 4-åring etter Varenne, og den må ha en stor sjanse her om alt går riktig for seg. Leverte en bunnsolid sluttrunde sist, og den har MYE inne i forhold til det lille grunnlaget den har på konto. Taper ikke dette om den skulle komme seg tidlig foran, og dette er en motivert favoritt.

V64-6 : 3 Lovely Lasse – Er veldig på riktig vei i regi Conrad Lugauer, og nå kommer vel seieren? Var meget god etter galopp tredje sist, mens den har vært bunnsolid de to siste gangene. Motstanden skremmer ikke i kveld, den er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den er verdt et forsøk nå.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.