(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ventes tett oppunder 20 minusgrader under kveldens V64-jackpotomgang på Umåker, og her trenger man ispigger på vinterbanen. Over 2,1 millioner ligger altså ekstra i sekserpotten, og vi klemmer til med to bankere i denne omgangen. 4 Selmer I.H. (V64-1) er billigere ute i kveld, og taper ikke om alle fire skoene henger på. Den andre bankeren likte vi skarpt sist, og 9 Don Viking (V64-3) burde ta seg av en svært enkel oppgave. De andre løpene garderer vi bredt, og skal til lukene med følgende:

V64-1 : 4 Selmer I.H. – Har et rent gaveløp foran seg, og dette er jackpotomgangens klar beste banker. Har vært helt strålende på slutten, kammet med seg to seire, og det mot MYE bedre hester enn hva den møter nå. Tåler å bli brukt underveis, og er normalt «helt klink» selv om den skulle få svar. Vi tror dog den blir sluppet til tet, og kan ikke spekulere. ALL IN!

V64-2 : 7 Gun De Chanlecy – Fikk bløffe hjem løpet sist, og vant enkelt med draskylappene ubrukte. Her er det tøffere i mot, men på ren kapasitet er denne meget bra, og distansen takler den bedre enn de fleste. Tåler tøffe opplegg, og vi blir alt annet enn overrasket om den tar en ny seier. Skal stå klart først på ranken.

V64-3 : 9 Don Viking – Her står altså tillegget på 40m tillegg, men med så få hester i feltet betyr tillegg mindre. Favoritten er svært motivert, og selv om det ikke ble seier sist så var den meget god. Kom via sporene ned mot siste sving, viste 22,2 s 1000m, og noe mer kan man nesten ikke forlange. Skal ha en stor sjanse i et billig løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 7 Nolimitjimmit – Var brenngod, og bedre enn noen gang når den vant enkelt fra dødens sist. Har nå vunnet 3 av 5 på isbane, og den elsker virkelig å ha is under piggskoene. Har blitt strøket inn ett spor, distansen er et pluss, og dette ser veldig bra ut på forhånd. Skal vi trekke frem noe som kan være et minus er det at løpet sist har nok kostet noe, og nå blir det dessuten tette starter… Er uansett en motivert favoritt.

V64-5 : 11 Hornnes Tore – Er en ekstremt humørbetont traver, og har den ikke dagen, ja, da bare gir den blaffen. Har gjort klart bra løp etter den kom inn på stallen til Sandra Eriksson, og man bør ikke bli overrasket om en ny kusk får den til å prestere enda bedre. Vi liker nemlig kuskeendringer på slike hester som dette. Har overlydsfart i kroppen sin, og med flyt kan den felle disse på speed nedover oppløpet.

V64-6 : 12 M.T. Powertool – Er veldig på riktig vei i ny regi, og vi liker denne bedre og bedre. Var uheldig sist, og ble sittende bom fast som fulltanket da. Gangen før var den klink overlegen, og vant med masse krefter igjen. Får den bare litt tempo så blir den ikke enkel å stå i mot, og vi iler til med tipsnikken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.