(Nettavisen)

En herlig travuke står foran oss og ukens største høydepunkt er uten tvil lørdagens V75-omgang på Bjerke som byr på Gulljackpot. Bjerke er også i sving med V75 tirsdag kveld og onsdag kveld er det hele 20 millioner i premiepotten i V86-omgangen på Solvalla/Åby. Søndag kveld venter en gedigen internasjonal V65-omgang på Klosterskogen med jackpot og hele 864 399 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gedigen jackpot er det også i kveld i V64 på Halmstad. Her venter det dobbel jackpot og hele 2 644 160 SEK ekstra i sekserpotten. Mandagen innledes med V4-lunsj på Bergsåker, og her hjemme byr Leangen på en flott internasjonal V65-omgang i kveld.

Og det er nettopp Leangen det skal handle om heretter i denne artikkelen. Det er som vanlig spillestopp kl 18.55 i V65, mens V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 20.05. Jomar Blekkan innfridde med Alma Prins forrige mandag og samme duo er på farten igjen i kveld og får fornyet tillit som V65-banker.

Kun galopp imot
Kapasitetshesten til Jomar Blekkan har galoppert bort en god del kroner gjennom karrieren, men Tekno Odin-sønnen til hardtsatsende Kolbjørn Selmer passerte millionen innkjørt da han vant enkelt på Leangen forrige mandag. Lekte også med konkurrentene i et V65-løp i romjula. I kveld er det sprint, det trekker litt ned. Men Alma Prins vant et sprintløp med lignende betingelser for en måned siden og da også med en startgalopp.Alma Prins blir kveldens største V65-favoritt, jeg spekulerer ikke mot. 8 Alma Prins blir min V65-banker bankerspilles også i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Godt med vinnerkandidater i V65-1
Kun sju hester stiller til start i V65-1 som går over tre distanser. 2 Rocket Man holdt greit unna for storfavoritten Bestbyarsenal i et taktikkløp sist, men i kveld er distansen 500 meter lengre og han jaktes av flere gode hester som står 20 og 40 meter bak. Jeg har vondt for å se 1 Synjo Danseuse og 4 Crimson Pirate vinne løpet, de fem øvrige kan alle vinne.

Vinner feilfritt
En feilfri 2 Faks Trym blir lei stå imot i V65-2 som er et løp i vinterserien Midt-Norge. Monika Fremstads kapable fireåring, holdt lett unna for Pave Sokken i sin siste start og er nok klart best på kapasitet. Men galopprisiko fins og nestfavoritten 1 Åsaguten er et klart motbud. Denne var god i seiersløpet sist og jeg synes disse to skiller seg litt ut i V65-2

Motivert favoritt, men....
11 Adagio blir blant kveldens største V65-favoritter på Leangen og ingen tvil om at hesten skal være favoritt i V65-3. Står med tre strake seire, men var ikke like god i det siste seiersløpet og har har hatt pause siden. Er best på kapasitet, men ellevtespor trekker litt ned. Jeg bankerspiller på det aller minste V65-forslaget, men tar med noen garderinge på de større V65-forslagene.

Ny storfavoritt fra ellevtespor
Også i V65-5/V5-2/DD-1 støter vi på en storfavoritt fra ellevtespor. Nå handler det om Jomar Blekkan-trente Bijou. Vant hele ni løp i fjor, men var svak i sitt siste løp og ellevtespor på sprint, er alltid sjanseartet. Jeg tar med fem og seks hester på de to største V65-forslagene. I DD-spillet velger jeg dog å gi tillit til 11 Bijou som DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blekkan kan ta tre strake
Jomar Blekkan sitter opp bak storfavoritten 8 Alma Prins i V65-4, han sitter opp bak storfavoritten 11 Bijou i V65-5 og han sitter opp bak den klare favoritten 7 Maestro M.H. i V65-6 og alle disse tre hestene trenes også av Blekkan. Når det gjelder 7 Maestro M.H. leverte denne en flott treårssesong, selv om de kun ble en seier på sju starter. Maestro M.H. er en motivert favoritt i V65-6.