(Nettavisen)

Vi er vel i gang med en herlig travuke der ukens største høydepunkt er uten tvil lørdagens V75-omgang på Bjerke som byr på Gulljackpot. Bjerke er også i sving med V75 tirsdag kveld og onsdag kveld er det hele 20 millioner i premiepotten i V86-omgangen på Solvalla/Åby. Søndag kveld venter en gedigen internasjonal V65-omgang på Klosterskogen med jackpot og hele 864 399 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Her er det som vanlig 3 millioner ekstra til en eventuell alenevinner og spillestopp i kveldens V75-omgang er kl 19.00. Det er flere bankeralternativer å velge blant annet, jeg endte opp med banker i V75-2.

Tapte for Ask Leo sist - møter ingen slike i kveld
Det handler om Herman R. Tvedt og hans 5 Bjørnemyr Klara som hadde en fantastisk fjorårssesong og som også innledet dette året utmerket. Måtte riktignok se seg slått av uhyre formsterke Ask Leo da på Jarlsberg, men Herman Tvedt ga opp å følge denne mot mål og hoppa holdt farten helt inn. Møter kun hopper i kveld og har en veldig fin oppgave foran seg. 5 Bjørnemyr Klara blir min V75-banker på Bjerke i kveld.
Rangering V75-2: A: 5 B: 3-6-4 C: 1-7-2

V75-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vi støter på en stor favoritt allerede i V75-1 og det handler om 7 I.D. Duke Of Lords og Frode Hamre. Tok karrierens første seier for Frode Hamre på Bjerke 1. nyttårsdag og gjorde det på en overbevisende måte. Har hevet seg mye i Hamre-regi og er en motivert favoritt også i kveld. Fra sjuendespor bak bilen, er det uansett litt sjanseartet, så jeg velger å gardere.

5 Empereur vant fire av ti løp i fjor, men seirene kom i billige omgivelser. Gjorde et fint løp til tredje sist og kan være tethesten i løpet. Mitt andrevalg. 2 Nocturne E. er blittti år gammel etterhvert, men kun gjort 21 starter i karrieren. Spurtet meget solid til tredje på Bjerke 2. juledag og varslet form direkte. 8 Mighty Boy leverte en bra treårssesong og var meget positiv toer sist. Løser det seg noenlunde fra åttendesporet bak bilen, er ikke denne ueffen.

På de største V75-forslaget finner jeg plass til ytterligere to hester. 1 Jane B.R. fikk maks sist, men har trukket det fordelaktige innersporet bak bilen. 6 Fantom Ima har ikke infridd i regi Frode Hamre, men er stadig noe bedre enn raden.
Rangering V75-1: A: 7 B: 5-2-8 C: 1-6-3-4-10-9

Du ser alle V75-løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45

V75-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Kun åtte hester til start i dette varmblodsløpet, men det er bra klasse på løpet og jeg betaler for fire hester på samtlige V75-forslag.

Kapasitetstraveren 2 Broadway Don ble aldeles for pigg i tet i V75-løpet sist på Bjerke og ga opp i god tid før mål. Får Frode Hamre roet hesten mer i kveld, er det snakk om en meget god vinnersjanse. 3 Dragonfly galopperte seg bort i debuten for Anders Lundstrøm Wolden, men er en hest med velkjent kapasitet. Er bra fra start og kan sitte tidlig i tet. 1 Montego Bay står perfekt til i førstespor bak bilen og kommer til få et fint løp.

5 Mahalo skuffet litt i debuten for Ole Johan Østre på Åby like før jul. Klart forbedret som fjerde i et V75-løp på Bjerke i romjula og er en hest som går til mål. Blir min fjerde og sist hest på forslagene i V75-3.
Rangering V75-3: A: 2 B: 3-1-5 C: 4-7-6-8

V75-4/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Et flott spilleløp venter i V75-4/V5-1, der jeg tar med seks og åtte hester på de to største V75-forslagene.

2 Kaspian B.R. blir mitt førstevalg. Fireårsvallaken som trenes av Per Oleg Midtfjeld viste fremgang sist og spurtet meget flott til tredje etter en passiv styring av Midtfjeld. Var bra tredje også nest sist og nærmer seg karrierens første seier nå. 3 Jane Timperley bankerspilte jeg sist på Bjerke. Hoppa gjorde ikke noe dårlig løp, men ble overfløyet fra start og åpningen kom litt for sent. Karrierens første seier kan komme i kveld.

1 Qaudrillion Tile ledet i det lengste i løpet til Jane Timperley sist, men klarte ikke å holde unna for dødenstravende Handy Mandy. 4 Martinique Decoy er en tøffing som tåler å gjøre jobben selv. Solid toer på Axevalla i sin siste start. 6 Sweet Brillianti har form og kan vinne. 7 Katja B.R. blir endel spilt, men står sjanseartet til og jeg nøyer meg med å ta henne med på de to største V75-forslagene.

På det største V75-forslaget finner jeg også plass til 5 Baker (har en del inne) og 8 Endless Love (skuffet sist, men vant to av fem løp i fjor).
Rangering V75-4/V5-1: A: 2 B: 3-1-4-6-7 C: 5-8-9-12-10

V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. Eliteløp. 2100 meter autostart.
To hester fra Frode Hamres kvalitetsfylte stall skiller seg klart ut i dette eliteløpet og jeg står på disse to på samtlige V75-forslag.

8 Troll Solen har egentlig et gaveløp på papiret og blir da også en en kveldens største favoritter i V75. Sprudlet ikke sist, men gjorde heller ikke noe dårlig løp. 7 Brenne Banker var med i samme løp og satt bom fast over mål. Sitter normalt tidlig i tet i kveld, og kan utfordre den store favoritten. 7 Brenne Banker og 8 Troll Solen blir også min dobbeltbanker i V5-spillet.
Rangering V75-5/V5-2: A: 8-7 B: 6 C: 4-5-1-2-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6/V5-3/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Ingen tvil om at 9 Sigve H.R. er den beste hesten i dette løpet. Fireåringen til Øverdal-gutta gjorde ett kruttsterkt seiersløp i TH Gjølstads minneløp på Bjerke like før jul og sprintet solide 27.6 da og kom alene til mål. Blir min klare favoritt og i DD-spillet bankerspiller jeg 9 Sigve H.R.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Motbudet er nestfavoritten 7 Birk Vinvar og i og med at det er galopprisiko for Sigve H.R., tar jeg med 7 Birk Vinvar på samtlige V75 og V5-forslag. Killingmo-hesten var solid i seiersløpet sist og utvikler seg stadig. De to hestene skiller seg klart ut i V75-6/V5-2 og blir ett lås for meg.
Rangering V75-6/V5-4/DD-1: A: 9 B: 7 C: 2-4-10-12-3-8-6-11-5-1

V75-7/V5-4/DD-2 - Varmblodshester. Eliteløp. 1609 meter autostart.
Et herlig eliteløp for varmblodshester avrunder kveldens V75-omgang på Bjerke og jeg tar med fem hester på de to største V75-forslagene.

3 Floris Baldwin står best til av de største favorittene og blir mitt knepne førstevalg. Vant dog kun ett løp i fjor og kommer aldeles ikke til noe dekket bord i kveld. Lars Anvar Kolle tror han kan få overta teten fra 1 Rafolo med 2 Lucky Queen Soa og da er denne tidlig aktuell. Liker sprint og kan lede hele veien. 6 Bill's Man leverte en fin sesong i fjor, men vant kun ett løp på ti starter. Klaffer det noenlunde underveis, er han med i kampen om seieren. 5 Gretzky B.R. har vært positiv i sine to første løp etter lang pause og hører også med på samtlige V75-forslag.

4 Madelen L.T.C. spurtet som et uvær til andreplass bak Stoletheshow nest sist og får plass på de to største V75-forslagene. 8 Ferrari B.R. gjør årsdebut, men fra et krevende åttendespor blir jeg overrasket om Midtfjeld-traveren vinner dette.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 3 B: 2-6-5-4 C: 8-1-7