(Nettavisen)

Det er en flott meny som venter denne søndagen. Romme byr på en strålende V75-omgang med spillestopp kl 15.00, mens Bjerke travbane byr på internasjonal V65 med JACKPOT og hele 350 737 SEK ekstra i sekserpotten søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Bjerke det heretter skal handle om i denne artikkelen. Disse søndagskveldene med norsk internasjonal V65 har virkelig blitt en slager det siste året og forrige søndag omsatte Jarlsberg for snaue 3 mill i V65. Det var i en omgang uten jackpot, ergo blir det skyhøy omsetning på Bjerke i kveld. Spillestopp i V65 er som vanlig kl 18.15. Jeg finner min banker i V65-5.

Østre hele veien
Det handler 3 Ian B.R. med sin trener Ole Johan Østre i sulkyen. Seksåringen ledet hele veien i et løp utenfor V75 på Bjerke lille nyttårsaften og så meget fin ut. Perfekt tredjespor bak bilen i kveld og motstanden er ikke noe tøffere enn den var sist. 3 Ian B.R. blir min V65-banker i kveld og bankerspilles også i både V5 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Storfavoritt fra Hamre
Frode Hamre tok sitt første Bjerkechampionat i fjor og han innledet 2021 med tre seire på Bjerke 1. nyttårsdag. Er på plass på Bjerke i kveld med blant annet storfavoritten 5 Cool Trix i V65-1. Denne var en av vinnerne til Frode på Bjerke første nyttårsdag og det er snakk om en meget solid vinnersjanse også i kveld. Men har sine nykker og jeg velger derfor å ta med et par hester på gardering, først og fremst 10 Oscar Tile og Kristian Malmin.

Motivert favoritt fra Mjølnerød
Også i V65-2 støter vi på en klar og motivert favoritt. 3 Casanova var meget tapper toer mot tøffingen Fyri på Momarken i romjula og fulgte opp med enkel seier på Färjestad tirsdag. Har ikke vært dårligere enn toer i noen av sine seks løp hittil og har gode vinnersjansen igjen. Men støter på flere formsterke konkurrenter i kveld og jeg tar med fem hester på samtlige V65-forslag.

Se opp for HC
8 Hauk Viktor og 4 Alm Randers blir en forholdsvis klar favorittduo i V65-3, men her byr jeg på et spennende objekt. Hans Christian Holm har innledet 2022 på sterkt vis og tok blant annet en flott V75-seier med Comtessa Du Chagny på Jarlsberg lørdag. Forrige søndag vant han et V65-løp med Anima og i kveld setter han seg opp bak samme treners 5 Porto. Vallaken var meget god toer bak Monster Merete nest sist, men galopperte som godtgående sist. Er ganske bra denne vallaken og som lite spilt tar jeg med 5 Porto på samtlige V65-forslag i V65-3.

Flott hoppeløp i V65-4/V5-1
Kun åtte hopper velger å stille til start i V65-4/V5-1, men løpet holder V75-klasse. 2 Fux Deluxe blir min favoritt ettersom hun står fint til på strek. Var solid tredje bak Løkki Flaksa og Lykkje Tuva i et V75-løp på Momarken i romjula og har 20 meter forsprang på sine tøffeste konkurrenter i kveld i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Østre får kamp
Ole Johan Østre sitter opp bak min V65-banker Ian B.R. i V65-5, og han sitter også opp bak spillefavoritten 1 Calypso Coffee i V65-6/V5-2/DD-1. Vallaken har vist flott form i det siste og er i tillegg kvikk i vei. Således er det bra sjanse for at hesten forsvarer sitt innerspor. Motivert favoritt i V65-6, men møter flere formsterke konkurrenter og jeg tar med hele åtte hester på det største V65-forslaget.