(Nettavisen)

Lerum med sterke V4-tips til Skive 17. januar
Undertegnede sine V4-tips i lunsjen denne mandagen satt som de skulle. 1 Dollar And Cents (2,3%) supersjokket i innledningen, og utgangsverdien var hele Kr.812. Den svært kapable, men vriene hoppen var dog med på samtlige bonger... Etter to avdelinger var V4-verdien hele Kr.2 439, og da satt våre bonger på Eksperten til Kr.480 (fire x Kr.125 / fem x 101) igjen med 4x5. Dessverre kom det to førstevalg, men bongen til Kr.480 betalte likevel ut fine Kr.4 038,-. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En særdeles innholdsrik uke venter, og her er det svært mye å glede seg til. Allerede i kveld er det V64-JACKPOT med 1 234 209 ekstra i sekserpotten. Lørdag venter årets første SuperSaturday, og det betyr 2 x V75. Färjestad er først ut denne lørdagen, og her venter en internasjonal V75-omgang med STOR JACKPOT. Det ligger hele 23 213 581 ekstra i sjuerpotten. Leangen kjører sin siste ordinære V75-omgang før flyttingen til Varig Orkla Arena, og det er GULLJACKPOT i lørdagens omgang. V75-omgangen på Färjestad begynner klokken 16.20, mens omgangen på Leangen begynner klokken 20.00. Søndag er det JACKPOT i V75-spillet (en krone rekken) fra Halmstad, og her fordeles 3 203 686 ekstra i premiepottene. Uken avrundes på Momarken, og også her er det JACKPOT. Deilige 845 455 ligger ekstra i sekserpotten.

I Bergen denne kvelden spiller vi med TO V65-BANKERE, og ganger dessuten bongene med TO! 7 Ulsrud Tea har et gaveløp foran seg i V65-1, mens 7 Ness Tjo Odin har et gaveløp foran seg i V65-3. Ellers er V65-2, V65-4, og V65-5 veldig jevne løp, og i de løpene skiller det lite. Vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 7 Ulsrud Tea – Har igjen et gaveløp foran seg, og den taper ikke dette om den er frisk. Hadde en tilsvarende oppgave sist, og var som ventet klink overlegen. Kom ubrukt til mål, og så uforandret fin ut. ALL IN!

V65-2 : 6 Farida – Her er det veldig jevnt blant de fem hestene vi plukker med oss på bongen, og det skiller lite. Ideen har møtt bedre hester enn dette i Danmark, og er ikke så verst på sitt beste. Kommer nå ut i ny regi, og den er verdt et forsøk direkte. OBS! 10 Hooper De Boup – Har fått løp i kroppen etter pause, Ove er opp på den før denne oppgaven, og på kapasitet er den god nok. Må med på en tidlig gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Ness Tjo Odin –
Var med på en helt vill kjøring sist, og man kjørte i 21-fart de første 600-700m. Valgte så å slippe, men gikk ut igjen i dødens på siste bortre. Fikk naturligvis melkesyre, og Bjørn Steine var nok ikke HAPPY med den styringen. Nå er kusken på revansjejakt, Ness Tjo Odin møter «IKKE NOE», og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne.

V65-4 : 11 Deep Sea Lucky – Her garderer vi bredt, og det skiller lite på de åtte vi plukker med. Ideen har slitt med sykdom, men dukker opp i en frisk utgave, og er også behandlet. Kan jogge rundt en overkommelig gjeng som dette om den har dagen, og vi setter den frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 M.L.’s Odin – Blåser til tet, får dempe, og da leder vel denne rundt om selv om distansen ikke er et pluss? Støter på en ganske formløs gjeng, og det er kun noen få av disse som har vist form på slutten. Settes først, men vi tør ikke å banke over mellomdistanse. 12 Tom Odin – Er BEST, men Ove Wassberg ligger lavt etter pause, og vi nøyer oss med å plukke den med som en liten gardering.

V65-6 : 10 B.J.’s Brogård – Her tror vi på kjøring mellom favorittene, og da kan Svein Ove Wassberg lure samtlige igjen. Setter seg opp bak en formtoppet traver, og denne gjør BARE gode løp. Dukker normalt opp på foto, og prøves som en helfrekk ide. 5 Feelslikeamillion – Hadde et fantastisk fjorår, og kammet med seg svært imponerende ti seire. Trykker seg tidlig til tet, og skulle ikke Ove Wassberg være interessert i å bruke 9 Golden Eye S.F. i kveld, ja, da kan det bli billig for favoritten… Er en naturlig gardering.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.