(Nettavisen)

Onsdagens store spillemessige høydepunkt er naturligvis V86-omgangen på Solvalla/Åby med hele 20 millioner i premiepotten. Men spennende er det også med norsk internasjonal V4-lunsj samtlige onsdager i januar, februar og mars. Momarken er vertskap for det nordiske lunsjkonseptet både forrige onsdag og denne onsdagen, mens Bjerke er vertskap de to siste onsdagene i januar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder Momarkens lunsjomgang onsdag, er det både V4 og V5 på menyen. V4 er som vanlig først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 13.25. Jeg velger en bankerfri løsning derjeg går tynt i V4-2 i V4-spillet, mens jeg spiller med banker i V5-3 i V5-spillet.

Midtfjeld har en vinner
I V4-2 har Per Oleg Midtfjeld-trente 4 I.D. Derrier Pas en veldig fin opgave foran seg. Kom bra tilbake etter galopp til femte nest sist på Biri og gjorde en ny flott innsats på samme bane til tredjeplass sist. Dro opp angrepene da og ledet i det lengste, men ble tatt ned oppunder mål. Vallaken har en billig oppgave foran seg onsdag og bankerspilles på det minste V4-forslaget.

Bakspor er et klart minus for den store favoritten i V4-4/V5-2
Det er ingen tvil om at Erlend Rennesviks 10 Jackson Avery er den beste hesten på kapasitet i V4-4/V5-2/DD-2, men bakspor på sprint trekker kraftig ned. Hesten byr seg ikke like godt til bakfra, men uansett skal det være snakk om en veldig fin vinnersjanse. Jeg dekker godt opp både i V4 og V5-spillet, men i DD-spillet bankerspiller jeg 10 Jackson Avery.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overspilt favoritt i V4-1
Jeg kjøper ikke 9 Chuck Yeager som favoritt i V4-1. Helt greit at hesten er i form og vant sist på Bjerke, men sprint og bakspor er ikke plussfaktorer. Det er flere gode sprintere med i løpet og en hest som 2 Chinetti blir svært lite spilt. Jeg værer favorittfall i V4-1 og garderer bredt.

Picasso eller en fra dypet
Det er ingen tvil om at Connie Engebråthen-trente 7 Picasso fortjener en seier etterhvert. Var meget tapper tredje nest sist og kom flott tilbake etter en meget grov startgalopp sist på Jarlsberg (den galoppen er ikke notert i programraden). Men sjanseartet sjuendespor trekker ned og jeg nøyer meg med å sette hesten først på ranken i V4-3. Fra dypet vil jeg varsle litt for helt uspilte 10 Alexander Commisioner. Gikk helpigg i mål sist og er mye bedre enn raden.

Østre har V5-bankeren
Det er variabel klasse på flere av V5-løpene, men det kan borge for en flott utbetaling. I V5-3 er det kun galopp imot for den store favoritten 2 Gone With The Wine som var innblandet i en hjulhekt ut mot oppløpet sist. Galopprisikoen skal ikke være så stor og jeg bankerspiller 2 Gone With The Wine i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.