(Nettavisen)

Lerum med solide V65-tips til lunsj 7. januar
Det kom litt sene strykninger til denne omgangen, og undertegnede måtte gjøre om på bongene som lå ute på Eksperten. Bongen til Kr.1 200 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 320,-. Global Billboard (1-valg) innfridde som en banker av stål, og skrellen Kaiser Southwind (5,1%) var med på kun tre hester. Vi gratulerer de som tok rygg.

Micro Vick (11-valg - odds 36,89 - 1%) supersjokket i V86-spillet sist onsdag - sjekket du vår info?
Under V86-omgangen 5. januar så advarte undertegnede for en ordentlig smellkaramell i spillet. Micro Vick hadde faktisk kun 1% av innsatsene på seg, og var helt uspilt. Vi hadde fakta god tro på dette supersjokket, og serverte følgende info:

V86-5 : 11 Princess Kloster – Har slitt litt med sykdom i vinter, men var frisk sist, og spurtet da sterk innvendig på oppløpet. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er lynrask fra start, og møter dønn riktig motstand. Tar en svært etterlengtet seier? 14 Micro Vick – Har ikke noe veldig bra rad, men den lyver, og vi er litt inne på at denne kan supersjokke om det skulle klaffe litt underveis. Kom til mål med krefter igjen sist, mens den spurtet meget bra etter hinder på veien nest sist. Viste 10,5 s 600m da. Får opp Christoffer Eriksson i kveld, og vi liker endring av kusk på hopper. Vårt helfriske motbud!

Sendingen begynner klokken 17.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Selv om vi ikke kom i mål sist onsdag så var V86-tipsene sterke, og vi serverte fire tipsenere samt 2-valg på supersjokket Micro Vick (1%). I kveld er det Solvalla og Åby som står for løpene, og igjen er det mildt sagt spennende. Det vrimler med HETE OBJEKTER i løpene, og bankeren taper neppe. 1 Broadway Sun (V86-1) var OK etter pause sist, den vil være mye forbedret i kveld, og lar seg neppe fange fra tet. BANKER!

Våre fyldige tips er som følger:

V86-1 : 1 Broadway Sun – Har et gaveløp foran seg i kveld, og vi kan ikke spekulere mot denne. Gikk helt OK etter et lengre skadeavbrekk sist, men var tynt jobbet, og trengte det løpet i kroppen. Når denne kom inn på stallen til Per Henriksen så var den ikke veldig gode første gangen ut, men helt enorm andre gangen ut. Jogget da 13,6/2640ma… Ventes MYE forbedret til kveldens oppgave, den får tet, og da skal dette være over om den er i nærheten av sitt beste. Vinner trolig også et billig løp som dette på halvform. Vær OBS på at tillegget her står på 40m tillegg. Velger man å spekulere så er det 3 Bistro Oak som kommer tilbake etter sykdom vi frykter mest.

Vår rangering : A : 1 B : 3-9-10 C : 2-5-7-6-8

En ny stor V86-omgang venter onsdagskveld. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 12 Lyckans Cash – Vant fire løp fra desember 2020 til februar 2021, og var rett og slett i en helt fantastisk form på denne tiden i fjor. Raden er ikke den beste nå, men da skal man vite om at den har slitt med litt sykdom, og det er grunnen til at den har vært under pari. Var utrolig fin etter pause sist, og bare blåste rundt feltet i snøværet da. På klokken stod det 13,7 s 1000m, og den kom mer eller mindre fulltanket til mål. Kihlström opp er et pluss, motstanden er overkommelig, og denne står klart først på vår rank. 6 Queen Ratzeputz – Er den vi frykter mest, og det skal bli spennende å se den igjen etter en treningspause. Har møtt mye bedre hester enn dette i årgangsløp, og har for lite penger på konto. Er nok best uten sko på alle fire, men takler også sko, og er det soleklare motbudet til vår favoritt. Vær OBS på at Nurmos pleier å ha hestene sine klare direkte etter treningspauser…

4 Hattusa –
Vant et utrolig svakt V75-løp sist, og man skal være litt forsiktig med å vektlegge den seieren for hardt. I kveld varsler man at det blir BIKE for første gang i karrieren, og selv om det nå er betydelig tøffere i mot så ranker vi den inn som et 3-valg. Var faktisk en av omgangens største favoritter når dette tipset ble lagt ut, og det mener vi er helt feil.

Vår rangering : A : 12 B : 6-4-9-7-5 C : 1-13-2-11-10-3-8

En ny stor V86-omgang venter onsdagskveld. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 10 Hickory Jaam – Holdt OK mot betydelig bedre hester enn dette nest sist, mens det ble delvis feil sist. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget, i kveld fester man på en BIKE, og den kan nesten ikke møte noe billigere motstand enn dette. Kevin Oscarsson har hatt en fin start på det nye året, og senest mandag skrellvant han. Her slår han til med en ny skrell? SE OPP! 9 Aniara Sock – Burde ha vunnet sist, men det ble altså et knepent tap. Klokken viste dog 10,5 s 800m, og slike tider rekker normalt langt i omgivelser som dette. Er en selvskreven gardering, men blir kun et 2-valg for oss.

1 Wingait Leif – Galopperte seg bort sist, mens den holdt OK fra tet nest sist. Innersporet bak bilen på Åby er et minus, og den skal løse enormt om den skal være med i noe tetkjøring her. Sporet kan derfor bli en felle. Hesten er god nok om det løser seg, og får stå som løpets outsider. Ellers er dette et svært jevnt oppgjør, og vi blir ikke overrasket om det kan skrelle ordentlig her.

Vår rangering : A : 10 B : 9-1-4-3-5-8-2-7-6-11 C : -

En ny stor V86-omgang venter onsdagskveld. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 9 Triton – Er en meget bra hest i dette grunnlaget, og den skal virkelig passes i et løp som dette. Den spurtet sterkt nest sist, mens den holdt meget bra fra tet mot betydelig bedre hester enn dette sist. Så da ut som en klink vinner mot oppløpet… Her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, distansen er den riktige, og vi setter den frekt først. 4 Son Hugo Pellini – Dukker opp i ny regi, og det er gode rapporter på den direkte. Er en hest som er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og det kan være slik at den bare vinner direkte. Er løpets store outsider, og den er tidlig på vår rank.

1 Wagger Zacker –
Avgjorde ytterst knepent sist, og tok en fortjent seier. Nå er det tøffere i mot, og vi kjøper ikke fullt ut at den skal være såpass hardt betrodd. Blir kun en gardering for oss, og ikke noe mer enn det. Se også litt opp for 7 Lefty Gun som holder flott form, og som blir solid kuskeplusset med Adielsson i kveld.

Vår rangering : A : 9 B : 4-1-7-6 C : 11-8-10-2-3

En ny stor V86-omgang venter onsdagskveld. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 1 Precious Lane – Vant veldig enkelt sist, og den holder sin flotte form. Tredje sist var den meget god i nederlaget, og travet da 14,0/2140ma etter å ha blitt brukt litt underveis. Går den en 14-tid fra tet her, ja, da blir den ikke enkel å fange. Vår feeling er dessuten at førsterunden her vil gå rolig, og er altså veldig inne på at Johan Untersteiner kan bløffe dette løpet hjem fra tet. SPILLES! 9 Green Mamba – Er bedre enn raden, og har ikke akkurat hatt marginene med seg på slutten. Er BEST på ren kapasitet, men hvor hardt vil man egentlig bruke denne? Sporet trekker dessuten ned, og den blir kun et 2-valg for oss.

7 Princess Kloster –
Holdt OK fra tidlig tet sist, men burde likevel ha holdt unna? Rader ikke akkurat opp med seire lengre, og den vant ingen løp i fjor. Her møter den riktig motstand, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 9-7-8-4-5 C : 6-3

V86-6 : 7 Global Winner – Er i en helt egen klasse på ren kapasitet i dette feltet, og den gjør en svært spennende start etter treningspause. Pleier å gjøre meget gode løp etter slike opphold, og 6 av 8 ganger har den vært på trippelen etter lange opphold tidligere. Har møtt bedre hester enn dette, distansen er kun et pluss, og kusken er «umulig» om han først har dagen. Lar seg rett og slett ikke slå i comebacket? 4 Unico Broline – Spurtet fint i finalen sist, men vær OBS på at det kanskje virket litt vel bra. Det ble nemlig kjørt enormt hardt underveis i det løpet, og det ble stumme bein for noen og enhver til slutt. Gangen før avgjorde den via siste indre, og fikk det da sydd opp. Over denne distansen tror vi den vil trenge et ryggløp, og blir fakta overrasket om den greier å svare vår ide om man velger å teste den i tet. Favoritten blir kun et 2-valg for oss.

8 Djokovic –
Er en tøffing, og den elsker langløp. Har gjort to meget gode innsatser på slutten, og skulle det bli kjøring her, ja, da er det nettopp denne som kan komme på lette bein nedover oppløpet. Er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 4-8-3 C : 2-6-1-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 2 Protector Tile – Har smellfine betingelser foran seg i kveld, og vi tror på en stor sjanse. Spurtet fint mot bedre hester enn dette sist, og var oppløftende over stayerdistanse da. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, her får fort Christoffer Eriksson bløffe bort den første runden, og da lar vel den seg ikke slå? SPILLES! 9 Fighter Simoni – Fullførte meget solid i finalen sist, og holder toppform. Fikk en ordentlig «tømmer» da, og det medfører et mer passivt opplegg nå? Andrevalget.

3 Joker Of Steel – Var under pari etter pause sist, og den fikk kun godkjent minus for innsatsen da. Er egentlig god nok i et løp som dette, men vi ble usikre på den etter løpet sist, og den blir kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 2 B : 9-3-5-6-4-10 C : 7-8-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 1 Le Crack Sox – Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og den er SVÆRT spillbar i debuten for Fredrik B. Larsson. Er feltes beste på ren kapasitet, den har vunnet 5 av 7 løp den har gått i tet, og sko på alle fire liker den. Det er ikke «GRØNNE» rapporter på den første gang ut for ny trener, men vi kjenner denne, og er den 80% første gang ut for sin nye trener så taper den neppe et løp som dette. Soleklart førstvalg! 2 Xerxes Millpond – Burde ha avgjort sist for å få fullt godkjent, men den spurtet bra, og holder formen. I kveld passer nok distansen bedre, den håndterer sporet, og må med på tidlig gardering.

6 Matamoros –
Gjør bare fine løp, men hvor har det blitt av vinnerviljen? Her kan muligens Mats Djuse finne rygg leder på vår store ide, og det kan dermed bli veldig riktig. Må med på en tidlig gardering da selskapet ikke er veldig hardt. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-6-3-5 C : 9-10-8-11-4-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.