(Nettavisen)

Lerum med solide V65-tips til lunsj 7. januar
Det kom litt sene strykninger til denne omgangen, og undertegnede måtte gjøre om på bongene som lå ute på Eksperten. Bongen til Kr.1 200 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 320,-. Global Billboard (1-valg) innfridde som en banker av stål, og skrellen Kaiser Southwind (5,1%) var med på kun tre hester. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Jägersro byr på fire sportrapper i dagens V4-lunsj, og det er en svært jevn omgang vi har foran oss. Det vrimler med vinnerkandidater i løpene, og dette er en omgang vi tror kan gi meget bra betalt. Flere frekke objekter er jobbet frem, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V4-1 : 8 Bluehill’s Wind – Har feilet to ganger på rappen nå, men er egentlig ikke veldig usikker, og trives bedre med auto kontra volte. Har aldri feilet når den har vært ute med auto… Møter en klart overkommelig gjeng, og den har en stor sjanse i en feilfri utgave. Motivert favoritt i et ellers veldig jevnt oppgjør.

V4-2 : 10 The Revenant – Gikk en sterk sluttrunde i snøværet sist, og vi hadde 13,7 s 1000m på klokken. Har fått tre løp i kroppen etter en lengre treningspause, og skal normalt bare bli bedre og bedre fremover. Prøves som et helfrekt førstevalg. Best er 11 Huis Clos, men den er håpløst usikker, og kan ikke bli noe annet enn en outsider.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 11 Ornello – Her er det veldig jevnt, og det skiller lite blant de beste. Vår ide kan være noe variabel, og var ikke på topp sist. Er dog god nok i massevis i et løp som dette, og viser den bare litt av hva den kan så dukker den opp på foto. OBS! Et veldig langskudd kan 10 Asajj T. Dream være. Så rett og slett smellbra ut etter pause sist, og kom aldeles fulltanket til mål. Har en ganske fin speed, og varslet altså vinnerform sist.

V4-4 : 10 Son Of Sizzling – Ble det feil for sist med innersporet bak bilen. Kom til mål med litt krefter igjen, og det er ingen fare med formen. Sporet nå passer bedre for den starttrege traveren, og blir det bare litt tempo så feller denne mange nedover oppløpet. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.