(Nettavisen)

Lerum med solide V65-tips til lunsj 7. januar
Det kom litt sene strykninger til denne omgangen, og undertegnede måtte gjøre om på bongene som lå ute på Eksperten. Bongen til Kr.1 200 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 320,-. Global Billboard (1-valg) innfridde som en banker av stål, og skrellen Kaiser Southwind (5,1%) var med på kun tre hester. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme står for dagens V75-omgang, og i dag er det EN KRONE REKKEN SOM GJELDER. Det betyr at det skal skje svært lite før verdien stiger i været. Vi går hardt ut i denne omgangen, og anbefaler et bankerspill på 7 Quarcia.

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 7 Quarcia – Avgjorde enkelt etter en smørreise tredje sist, mens den har gått klart bra mot tøffere motstand enn dette de to siste gangene. Har en billig oppgave foran seg i innledningsløpet, og vi kan ikke skjønne annet enn at dette dreier seg om en stor sjanse. Vi går hardt ut, og anbefaler et bankerspill!

V75-2 : 5 Lill Hans – Blir veldig hardt betrodd her, men dette dreier seg fort om en favoritt i trøbbel. Har nemlig ikke imponert så mye på slutten. Grei tipsener, men heller ikke noe mer. 1 Torvald Grimm – Er ikke så verst, og glem ikke at den kun var slått med en tidel av Lill Hans nest sist. Distansen er et pluss når den har form, og løser det seg bare fra innersporet, ja, da kan denne fakta overraske. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 6 Current Leader –
Har møtt BETYDELIG bedre hester enn dette, og Joakim Elfving har virkelig funnet en fin oppgave til sin springer etter pause. Har trent 17,5/1600m, og rapportene går i dur. Lar seg ikke stoppe i årsdebuten? 2 Listas Prettywoman – Har stor fart i kroppen sin, og den er litt spennende etter en lengre treningspause. Har nok blitt satt opp for dette løpet da den omtrent vil miste samtlige poeng om den ikke presterer direkte (ettall øverst i raden). PASSES MED HELT PERFEKTE BETINGELSER!

V75-4 : 4 Nice Night – Fullførte klart bra mot langt bedre hester enn dette sist, mens den ikke var tom bak knallgode I Can Steel nest sist. Holder toppform, den kommer trolig ut i en BIKE for første gang, og her skal man rett og slett være litt på vakt. 3 Zidane D.E. – Var knallgod når den stod hos Sybille Tinter på begynnelsen av fjoråret, og vi lot oss imponere av den da. Ble så flyttet, men gjorde comeback i nygammel regi sist. Var solid i nederlaget, og er igjen veldig på gang i regi Sybille Tinter. Er en tidlig gardering!

V75-5 : 9 Önas Skogman – Dukket opp i regi Wiktor Kylin-Blom sist, og kom alene til mål. Viste 27,6 s 800m, og det gjorde den enkelt. Var litt TJUKK i dette comebacket, og vil trolig gå ytterligere frem når den får noen løp i kroppen. Kusken er ikke den beste, men hesten er overlegen på kapasitet om den er som sist, og det er snakk om en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 10 Red Hot Roadster – Spurtet meget bra etter pause sist (11,8 s 800m), og tapte ikke med så mye. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den er vass på speed, og har en riktig oppgave foran seg. Vi liker dessuten at den er kuskeplusset med Oskar J. Andersson. Feller samtlige nedover oppløpet? SPILLES! Vi dobler dog opp bongene med 9 Reven Dejavu som holder sin meget fine form, og som normalt dukker opp på foto i et løp som dette. Disse to skiller seg klart ut.

V75-7 : 3 Bellatrix Club – Var ikke 100% i comebacket sist, men fullførte godkjent. Er knallgod på sitt beste, den har en helt riktig oppgave foran seg, og vi plasserer den først. Løpet ellers er ganske jevnt, og det kan være smart å plukke med seg litt hester i finalen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.