(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en svært innholdsrik fredag i vente, og de store høydepunktene denne fredagen kommer på kvelden. På Forus er det JACKPOT I V65-SPILLET, og her ligger det 515 478 ekstra i sekserpotten. På Umåker er det JACKPOT I V64-SPILLET, og her ligger det 2 180 193 ekstra i sekserpotten. Vi kommer naturligvis med tips til begge disse banene. Når det gjelder fredagslunsjen fra Örebro så er det en V65-omgang med potensial. Vi banker 3 Global Billboard (V65-4), og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 2 Fluttershy A.F. – Var langt under pari sist, og må ha vært syk da. Nest sist jogget den en lav 16-tid fra tet, og vant veldig enkelt. Leverer den noe tilsvarende her, ja, da skal sjansene være gode, og vi føler at favoritten er motivert. Bak denne er løpet ganske jevnt, og vi plukker totalt med oss fem hester.

V65-2 : 11 M.T. Ramos – Fullførte klart bra på en noe krevende bane sist, og ble nok ikke helt kjørt i bunn heller. Gangen før ble den sittende bom fast, og kom til mål med tilsynelatende bra med krefter igjen. Dukker opp mot en svært billig gjeng, den blir ikke spilt, men duger i et løp som dette. Skreller? PS. Var et dønn sistevalg med 0,5% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 11 L.L. Kalath –
Er fakta ikke så verst, og den gjør seg ikke bort i et svært billig løp som dette. Blåste inn til en enkel seier tredje sist, mens den spurtet voldsomt sist. Kom da akkurat for sent, men avslørte uansett at formen er på plass. Er god nok å skrelle, og må passes.

V65-4 : 3 Global Billboard – Er lunsjens klart beste banker, og en hest vi ikke spekulerer mot. Den var klink overlegen etter pause nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Ser veldig hel/fin ut nå, vi tror på tidlig tet, og da skal dette løpet være over. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Global Unprotected – Kommer ut etter et lengre skadeavbrekk, men blir likevel enormt hardt betrodd. Vinner om den fungerer/har i nærheten av litt form, men vi vil gjerne se den i et løp før vi går ALL IN på den. Soleklart førstevalg, men på våre litt større bonger garderes storfavoritten.

V65-6 : 11 Midleton – Fullførte klart bra etter pause sist, og det løpet ble altså vunnet av svært kapable I Can Steel. Møter ingen slik hest her, og skulle det bli tempo så er denne god nok å overraske. Prøves som et helfrekt objekt i en ellers småskummel finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.