(Nettavisen)

Lerum med sterke V4-tips til Skive 17. januar
Undertegnede sine V4-tips i lunsjen denne mandagen satt som de skulle. 1 Dollar And Cents (2,3%) supersjokket i innledningen, og utgangsverdien var hele Kr.812. Den svært kapable, men vriene hoppen var dog med på samtlige bonger... Etter to avdelinger var V4-verdien hele Kr.2 439, og da satt våre bonger på Eksperten til Kr.480 (fire x Kr.125 / fem x 101) igjen med 4x5. Dessverre kom det to førstevalg, men bongen til Kr.480 betalte likevel ut fine Kr.4 038,-. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lunsjtipsene til Skive var altså sterke i går, og i dag jakter vi ny V4-suksess til lunsj. Vi skal til lukene med følgende til V4-omgangen fra Bollnäs:

V4-1 : 6 Läckra Leffe – Innledningsløpet er VIDÅPENT, og her garderer vi bredt. Ideen kommer tilbake etter et lengre avbrekk, og blir nok ikke mye spilt med en elendig rad. Vær dog litt OBS på at denne har møtt betydelig bedre hester enn dette tidligere, og på ren kapasitet er det en god «kalding» i grunnlaget. Kan sjokke om det bare er litt form på plass etter oppholdet.

V4-2 : 6 Don’t Disturb – Gjør en spennende start i ny regi, og den er altså kommet inn på stallen til Oskar Kylin Blom. I fjor var denne ute mot hester som Francesco Zet, Mellby Jinx, Ciak Bi, og ble matchet mot en helt annen verden av motstand kontra det den møter i dette lunsjløpet. Vi vil anta at Oskar Kylin Blom ikke tar denne ut etter avbrekket uten at den har trent fint. Ser ut til å bli undervurdert, men på ren grunnkapasitet er den altså mer enn god nok, og det er første gang ut en slik skal spilles. Med på bongen blir også 1 Infinity Sisu og 2 Cornerstone. Løpet låses på disse tre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 13 Mellby Indigo – Kommer ut etter pause, og det skal bli interessant å se denne igjen. I sitt siste løp i november i fjor var den ikke som best, men fikk vinne for det. For en uke siden gikk den 35-2000m i et jobb, og vi er usikre på hvor hardt den er satt opp for denne oppgaven. Vær også OBS på at den kun en gang har gått med sko på alle fire, og da ble det galopp. Beste hesten, men vi vil gjerne se den igjen i banen før vi går hardt til på den. Motivert, men…

V4-4 : 3 Lövdala Symphonie – Har en drømmeoppgave foran seg her, og det kan fort dreie seg om tet og slutt. Er nemlig brennkvikk fra start, den har stor fordel av en kjapp sprint, og dette ser riktig ut på forhånd. Slår til som en frekkis? 9 Bellatrix Club – Spurtet bra sist, og den holder en OK form. Nå passer distansen bedre, og med tempo må den være het. Er meldt med BIKE for tredje gang i karrieren, og hittil er den ubeseiret med den vognen…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.