Du må ha et +ALT-abonnement hos iHarstad eller en annen Amedia-avis for å få tilgang til alt innhold på Direktesport.

Klikk deg inn her

Velg Digital +Alt. Det koster 1 krone første måned for nye abonnenter. Deretter 299,-. Abonnementet fornyes automatisk, og løper til det sies opp. Her får du digital tilgang til iHarstad og over 100 andre nettaviser, inkludert Direktesport. Du kan dele abonnementet med inntil 4 i husstanden.

Dette er en aID-bruker:

Når man kjøper abonnement hos iHarstad og Amedia, følger det med fire ytterligere brukere til abonnementet. Disse brukerne har vi valgt å kalle aID-ere. Fem medlemmer av husstanden kan f.eks. opprette sin egen aID i abonnementet og på den måten ha sin egen bruker.

Hva er Direktesport?

Direktesport er en felles plattform for alt av sportssendinger i Amedia. Her serveres en bred meny av innhold. Blant annet kan du se alle kampene til SOIF i 3.-divisjon og 35 kamper fra 4.-divisjon Hålogaland med HIL, Landsås og Medkila. Hele OBOS-ligaen og Norsk Tipping-Ligaen er inkludert samt en rekke kamper fra Eliteserien og NM-cupen.

I forbindelse med lanseringen av «nye» Direktesport har det kommet flere og bedre apper for SmartTV og mobil. Abonnenter må selv laste ned eller oppdatere de nye appene for å få tilgang til Direktesport-innholdet.

Apper som er lansert og tilgjengelig: Apple TV, Samsung TV, Apple- og Android Mobil

For LG- og Samsung TV-er eldre enn 2018 har vi dessverre ikke støtte for app.

Har du en eldre TV kan det derfor være lurt å ha en HDMI-kabel liggende. Da kan du logge inn på iHarstad eller Direktesport på PC, bruke HDMI fra PC til TV og vips – så er kampen på skjermen!

Har du problemer på Direktesport kan du kontakte kundesenteret på [email protected] eller ringe 32 27 70 25.