Nordlys: Det har gått et nytt skredd i Tamokdalen. Store ressurser er nå både på vei og allerede på plass fra Øvergård-siden. Dette er ikke det samme skredet som Nordlys har omtalt tidligere søndag ettermiddag.

- Det er en annen bilfører og et annet skred. De vi jobber med nå er å få verifisert om det kan være flere biler i skredet, sier operasjonsleder Karl-Erik Thomassen ved Troms politidistrikt til Nordlys.

Bilføreren holder i følge politiet på med å grave seg ut.

Det skal være omtrent en kilometer mellom de to skredene. Etter det Nordlys forstår settes det nå i frivillige ressurser både fra Finnsnes og Tromsø. Lyngen har de nærmeste frivillige mannskapene, men Lyngen er fullstendig isolert for øyeblikket og ingen kommer seg ut derfra. Dermed er må det hentes ressurser fra Tromsø og Finnsnes om som da har en god times kjøretur foran seg.

Thomassen har trykket på den store skredknappen.

- Politiet har innsatsleder på plass fra Bardufoss. Fagleder skred er på vei. Drone. Hunder. Skuterpatruljer. Vi har rekvirert geolog fra Statens vegvesen for å finne ut om det er trygt å gå inn, sier operasjonslederen.

Det var bilspor inn i skredet som fikk alarmen til å gå.

Hvor mange det er i bilen som er tatt - og om det eventuelt er flere biler i skredet - er foreløpig uklart