Gå til sidens hovedinnhold

Topp 10 for Monetta Leone: – Et av de beste minnene jeg kommer til å ha fra Harstad

Det ble ikke seier, men det betyr ikke at Monetta Leone på noen måte er skuffet over kveldens innsats i Eurovision Lipsync Contest.

– Jeg er dritfornøyd, sier en utrolig entusiastisk Jaran Skardal etter at lørdagens finalen i Eurovision Lipsync Contest var over.

Fredag snakket iHarstad med en spent deltaker med mange tanker i hodet.

– Jeg blir nok å kjenne det i morgen. Jeg har vært spent så lenge og brukt energi og ressurser. Men jeg er så fornøyd. At folk har anerkjent det jeg har gjort er så bra.

For da stemmene ble talt opp kunne vertinnen avsløre at Monetta Leones bidrag hadde fått svimlende 7343 stemmer. Det var nok til å sikre en 6. plass som ble Nord-Norges beste plassering.

– Jeg trodde jeg skulle få kanskje 5000 stemmer. Jeg fikk rundt 4400 stemmer i delfinalen og at folk skulle stemme på nytt trodde jeg ikke. Men jeg fikk jo 6 plass av nesten 40 deltakere, så jeg vil si det er ganske bra.

Flest stemmer fikk bidraget til Pamela the pam som fikk drøyt 24.000 stemmer.

Les også

Cindy ble sykemeldt i et år. Petter og Prøvetrykk hjalp henne tilbake til arbeidslivet

Et av de beste minnene

Monetta Leone så finalen sammen med et lite publikum på Ungdommens Hus i Harstad og kvelden kunne egentlig bare toppes av en seier.

– Det er et av de beste minnene jeg kommer til å ha fra Harstad. Alle var så glade på mine vegner og at jeg var med, så det var dritbra.

På grunn av pandemien ble ELC 2021 avholdt digitalt der hver deltaker har sendt inn et video-bidrag på forhånd. Vanligvis gjøres opptredende live i Oslo. Og man skal ikke se bort ifra at Monetta Leone kommer til å delta i 2022 også.

– Da er man live på scene og man står helt likt, så det liker jeg. På video kan man jo fikse på talent. Jeg sier ikke at noen har gjort det, men det kan jo skje. Jeg klager ikke, folk har gjort sitt beste og jeg synes det var en flott finale.

Les også

Siril kjøpte sin første bolig som 18-åring. Her er hennes boligtips