På Twitter skriver politet i Norland, Troms og Finnmark om flere ordensforstyrrelser.

I Bodø løste en patrulje opp krangel og knuffing utenfor jernbanestasjonen. Involverte bodde på overnattingssted i nærheten og tok kveld.

En mann i 20-årene ble anholdt i Bodø sentrum etter flere ordensforstyrrelser i beruset tilstand. Vedkommende ble anmeldt av politiet.

To unge menn sloss utenfor en butikk på Grubhei i Mo i Rana. Og en patrulje ble sendt dit for å skille kamphanene. Det var ingen personskade. En av partene blir anmeldt, og har fått pålegg om å holde seg vekk fra sentrum.

På Fauske ble en person bortvist fra sentrum. Årsaken var at vedkommende var beruset og oppførte seg vanskelig. En annen voksen person ble bortvist fra sentrum. Også han var beruset og kranglet og knuffet med personer i sentrum.

Inne på et serveringssted oppstod det et knuffing og slossing mellom tre personer. Alle tre ble bortvist fra sentrum. Ingen anmeldelse fra politiet.

En patrulje på Melbu tok hånd om en kranglete og beruset person. Vedkommende ble kjørt hjem.

I Tromsø ble en mann i 40-årene bragt inn og satt i arrest. Bakgrunnen for dette er en ordensforstyrrelse på et hotell i sentrum. Mannen blir samtidig anmeldt for vold mot politiet. Politiet ble også nødt til å ta kontroll på en overstadig beruset mann i 20-årene. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble innbrakt og satt i arrest.

Kautokeinos nødetater rykket ut etter melding om brann i en enebolig på Økseidet. Eneboligen og garasjen ble totalskadd i brannen. De to personene som var registrert på adressen var bortreist, men politiet har vært i kontakt med dem. Brannen ble oppdaget av naboene. Det var ikke fare for spredning. Politiet iverksetter etterforskning.

Det kom også inne melding om feststøy og høy musikk fra området rundt museet i Kautokeino sentrum. Det var satt opp flere lavvoer på stedet. Patrulje ble sendt til stedet, gitt pålegg om å slå av musikken og holde ro.

I Alta ble en mann i 30 årene er pågrepet av politiet. Han hadde truet flere av de andre gjestene på festen med en kniv. Mannen ble etterhvert uønsket på festen og ble bedt om å forlate. Mannen tok frem en kniv og det ble basketak på stedet. Ingen personer ble skadet. Innsatt arrest.